Hogyan zajlik az abortusz?

Figyelt kérdés
Hét hónapja császároztak jelenleg 4 hetes vagyok több oka is van amiért emellett döntöttünk nem részletezném eléggé megvisel ez a gondolat negatív kommentet nem kérek

2017. márc. 14. 07:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
7%

Menj el magánorvoshoz és mondd, hogy megtartod a babát, császározzon meg majd 8 hónap múlva :)

Ha határozottan kiállsz amellett, hogy mindenképpen megszülöd a picit, nem fognak riogatni.

Nem is értem az ilyen orvosokat. Ennyi erővel bármilyen babát el lehetne vetetni...

A te babád tök egészséges, már ver a kis szíve.

Keress egy jobb orvost, mint az állami rendelésen, akik egy egészséges babát a halálba küldenek, a ti életeteket meg tönkretennék.

Ha szeretnéd, küldök pár budapesti jó orvost elérhetőséggel, aki megcsászároz.

2017. márc. 14. 20:09
 22/35 anonim ***** válasza:
3%

Menj el magánorvoshoz és mondd, hogy megtartod a babát, császározzon meg majd 8 hónap múlva :)

Ha határozottan kiállsz amellett, hogy mindenképpen megszülöd a picit, nem fognak riogatni.

Nem is értem az ilyen orvosokat. Ennyi erővel bármilyen babát el lehetne vetetni...

A te babád tök egészséges, már ver a kis szíve.

Keress egy jobb orvost, mint az állami rendelésen, akik egy egészséges babát a halálba küldenek, a ti életeteket meg tönkretennék.

2017. márc. 14. 20:10
 23/35 anonim ***** válasza:
3%

Gondolom szerettetek volna még egy kistetvért. Hát hamarabb jött, mint gondolttok, de már itt van és szeret benneteket.

Ne vegyétek el az életét azért, mert egy állami rendelésen hülye a doki.

2017. márc. 14. 20:11
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
2017. márc. 14. 21:28
 25/35 anonim ***** válasza:
3%

megkérdezhetem, miért szeretnéd elvetetni a babát?

Ha van mód rá, inkább tartsd meg a kicsit, sok testi és lelki bajtól kíméled meg magad (pl. rák, mellrák, mániás depresszió, skizofrénia, a kapcsolat szétesése, szexuális problémák, meddőség), stb.

2017. márc. 14. 21:48
 26/35 anonim ***** válasza:
3%

Abortuszon átesett nők mesélnek a beavatkozásról:

[link]

2017. márc. 14. 21:48
 27/35 anonim ***** válasza:
2%
19es, akkor ez volt az ok. A szoptatás olyan hormonváltozást idéz elő, amely, hiába szeded a szoptatás alatt alkalmazható (egykomponensű, azaz kissé gyengébb)gyógyszert, a hormonháztartás kiszámíthatatlansága miatt szükséges a kiegészítő védekezés. Főleg ha a baba már nem csak kizárólagosan szoptatott, tehát a szoptatás mennyisége lecsökken.
2017. márc. 14. 21:53
 28/35 anonim ***** válasza:
10%

Szia, kedves Kérdező! Én elég sokat tudok a témáról, tapasztalatból. El kell menni párszor dokihoz, aztán (asszem kétszer?) védőnőhöz előtte. Teljesen emberfüggő, hogy az orvosok és a védőnők hogyan állnak a témához, vannak, akik elég könnyedén veszik a dolgot, van, aki kicsit komolyabban próbál lebeszélni róla. Alapból pénzbe kerül, ha jól tudom, kb 20000-30000 között van, de vannak körülmények, amik miatt olcsóbb vagy esetleg ingyenes lehet. Magyarországon a 12. hétig lehet abortuszt csináltatni. Tablettás AB M.o.-on nincs. Itt az az eljárás, hogy előző este vagy mindenesetre órákkal előtte kitágítanak, aztán a beavatkozáshoz elaltatnak (esetleg kivételes esetekben helyi érzéstelenítés), benyúlnak és egy éles szerszámmal feldarabolják az akkor még élő magzatot (aki videófelvételek és pszichológiai tanulmányok alapján ezt a maga szintjén felfogja és pánikol, mivel menekül, próbál elhúzódni a szerszám elől, és mikor elérik őt, érzi a rettenetes fájdalmat, ahogy feldarabolják). Egy vákuumos, kb nagyon erős porszívó elven működő eszközzel kiszívják az anyaméhből, megnézik, minden testrészecskéje megvan-e, hogy nem kell-e tovább takarítani az anyukáját, aztán azt hiszem, veszélyes-hulladék gyűjtőbe helyezik el. Az altatásból az ember módosult tudatállapotban, fokozatosan szokott magához térni. Én annak idején a veszélyeztetett terhes vagy talán spontán elvetélt, kedves szobatársnőm beszámolója alapján folyamatosan angyalnak néztem és hívtam őt, mert próbált nekem segíteni, ahogy elkábulva nyűglődtem. Aztán valamivel később -erre már én emlékszem magam- zokogva ébredtem, és egy másik szobatársnőm nevét mondogattam egyfolytában, aki szintén abortusz miatt feküdt mellettem. A műtét utáni testi regeneráció elég gyors szokott lenni fiatalok esetében. Nem tudok százalékot, de van, akiknél később teherbeesési problémát, illetve meddőséget okoz. Ha meg nem takarították ki jól az illetőt, durva vérzés és mindenféle para lehet. Nekem szerencsére semmi testi bajom nem lett, 24 éves voltam. Viszont mikor később anya lettem, és ez nagyon sok más emberrel is előfordult, elkezdtem rádöbbenni, hogy az, akit elvetettem, ugyanolyan cuki kis értem rajongó magzatka volt és baba lett volna, mint azok, akikat megszültem és mindennél jobban szeretek. Most majd nagyon durván le fognak engem itt hurrogni azok, akik sejtcsomónak hívják az embriót és a magzatot, és élősködőkhöz, csigához meg rákos daganathoz hasonlítják, de én azóta nagyon alaposan utánajártam, és tudom, hogy az ember a fogantatása pillanatától testileg és lelkileg is érez -ezt pszichológiai és orvosi kutatások is bizonyítják- és ez nem egy rutin egészségügyi beavatkozás, hanem -sajnos rutin- valami egészen más... Én senkit nem akarok megbélyegezni és legyilkosozni, csak minden AB előtt álló embert fel szeretnék világosítani, hogy miről szól a dolog valójában. És igen, tényleg van egy rakás ember, akit nem visel meg a dolog lelkileg sem akkor, sem később, csak én azt gondolom, hogy ez ... hát nem az érző szívű és lelkiismerettel rendelkező nőknél szokott így lenni, hanem azoknál, akik vagy jóval érzéketlenebbek az átlagnál, valami okból iszonyat jól tudják vagy kénytelenek elfojtani az érzelmeiket. Én 16 éve folyamatosan bánkódom az akkori döntésem miatt, ezért is próbálom elérni, hogy minél többen tudják meg azokat a "részleteket", amiket én akkor nem tudtam. Van olyan is, aki lelki okból lesz meddő, van, aki kb megőrül a bűntudattól, persze nem a nagy magyar átlag. És én azzal sem voltam tisztában, hogy hová lehetett volna fordulni segítségért. Ráadásul az azóta eltelt évek során létesült egy csomó újabb szervezet, alapítvány stb., ami segítséget nyújt mind a válságtarhességek esetén, mind pedig akkor, ha megszülöd, és mondjuk nincs apuka, vagy lakhatás, vagy pénz, vagy ruha. És abban az esetben is, ha nem akarod a babát, de az életét azért meghagyod, és örökbeadod. Pl. ruhákkal én is nagyon szívesen segítek.

Nyivál saját belátásod szerint fogsz dönteni, én a mostani eszemmel már senkinek nem tanácsolnám az abortuszt. Akárhogy is döntesz, privát üzenetben nagyon szívesen küldök további infót szervezetekről és egyéb segítségről :-)

2017. márc. 14. 22:31
 29/35 anonim ***** válasza:
56%

Hogy itt mennyi rosszindulatú, undorító ember van..... Miért nem húztok el más topikba, ha ennyire megrögzötten abellenesek vagytok???! Mi a jó fenének jon az ilyen a terhesség MEGSZAKÍTÁSA topikba? Hogy itt ítélkezzetek mások felett, akiket rohadtul nem is ismertek és predikalhassatok? Szánalmas.

Egyébként nem, az a pár hetes embrió a hasában NEM ugyanolyan, mint a már meglévő gyereke! Ne vicceljünk már. Aki szerint egy kis sejtkupac egyenértékű egy már megszületett, élő emberrel, annak komoly gondok vannak a fejeben. Nem melleseg annyi baromságot összehordtok, hogy még olvasni is rossz. Hiába jöttök itt riogatni, h ilyen-olyan-amolyan mellékhatása van az abortusznak, a tények még mindig azt igazolják, hogy több nő hal bele szülésbe, mint abortuszba. Illetve, h az abortusz során felmerülő szovedmenyek manapság már nagyon minimálisak! Tehát nem kell itt félre beszélni. Nem mellesleg az sem igaz, hogy mindneki fuuu de nagyon megbánja az abortuszt. Az, hogy ti megbantatok, nem jelenti h más is megfogja. Jó nehány ismerősöm van, akiknek volt és egyik sem bánta meg. Viszont olyat is ismerek, aki azt bánta meg, hogy szült, mert akármennyire is próbáljátok itt előadni, hogy egy gyerek csupa öröm-boldogság, a világ legcsudijobb dolga, ez bizony koránt sem van így és erre sokan már túl későn jönnek rá.

Plusz itt írta valamelyik rendkívül okos magzatvédő, hogy sok testi és lelki bajtól kímélné meg magát a kérdező, ha nem menne abra. Na először is: miért talán a szülés nem okoz(hat) testi problémákat?! Dehogyis nem, sokkal inkább, mint egy ab. És lelkit?! Bizony, hogy azt is. Érdekes a szülés utáni depressziót senki nem emlegeti, pedig hány nő szenved benne... Plusz, ha nem abortuszra megy, akkor elkerülhető pl rak, mellrák stb??? :DD Most te ezt tényleg tök komolyan gondolod?! Istenem, ha a hülyeség fájna. Mert szerinted, ha valaki szül, akkor ő nem lehet rákos? Csak az, aki abra megy? Az égvilágon semmi összefüggés nincs a kettő között. Legalább, ha már tájékozatlanok vagytok, ne reklámoznátok...

2017. márc. 15. 09:44
 30/35 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom itt vagy-e még kérdező, de úgy látom három oldalnyi válaszból mocskolódáson kívül, nem sok hasznos infó jött.

Na szóval. Elmész a nődokihoz, mondod, hogy pozitívat teszteltél, megállapítja a terhességet, mondod, hogy nem akarod megtartani, onnantól ő mondja a többit. Adni fog minden szükséges helyre beutalót. Menni kell kétszer védőnőhöz, minimum három nap különbséggel, utána kapod a csekket, amit be kell fizetni, azt jól rakd el, mert azt majd vinni kell a kórházba. Ha minden megvan, kérsz a dokitól időpontot, kórháztól függően vagy előző este, vagy aznap reggel befekszel, műtét után délután mehetsz is haza. Betétet vigyél.

2017. márc. 15. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!