Elítélnél egy nőt, aki azért megy abortuszra, mert épp most érte el "álmai alakját" és nem akar újra meghízni?
Ma egy megdöbbentő beszélgetés tanuja lehettem, ahol a csajszi (24) közölte a kedvesével (26), hogy terhes de elvetetik, mert nem rég fogyott le és érte el azt az alakot, amit mindig is szeretett volna és egy gyerek tönkreteszi. Pislogni is elfelejtettem amikor meghallottam, hogy valaki ezt így, ilyen érzelemmentesen közli a párjával. Értem, hogy egy gyermek megváltozatatja a női testet, de ezért abortuszra menni?!
24 éves a lány, de nagyon nem érett még, nem is való egyenlőre neki az anyaság, de ilyet mondani ráadásul, hogy többen is hallják a családból szerintem elég durva.
(Egyébként a "szerencsés" apuka unokatestvére vagyok, a lányhoz semmi közöm.)
Nem. Simán lesz_arnám. Nem érzek kényszert rá, hogy mások életével foglalkozzak. Esetleg gratulálnék neki a sikeres fogyáshoz.
Egyébként meg lehet nyugodtan ítélkezni, meg mocskolódni, de a csaj nem fog ettől nyugtalanul aludni, szóval oly fölösleges. De ha sok a szabad időd akkor hápogj csak nyugodtan, itt bőven találsz majd partnert hozzá.
Igen.
Amúgy se tartom jó dolognak az abortuszt, de indokolt esetben meg tudom érteni.
Viszont itt egyrészt hülye az indok, másrészt mi az, hogy a párját meg se kérdezi, csak bejelenti? Hiszen ugyanúgy az övé is a gyerek. Ha az én barátnőm ezt csinálná (bár nekem nem hiszem, hogy lenne ilyen barátnőm), akkor ott lenne vége a kapcsolatunknak.
Nem tudom hogy működik a pontozás, de én se le, se fel nem pontoztam senkit!
Egyébként akinek nem tetszik a kérdésem vagy a "hápogásom" annak nem kell elolvasni/válaszolni!
"Egyébként meg jár valami jutalom a pontozásért, hogy így a szívetekre veszitek?"
És a lepontozásért? Ha nem, akkor miért kell nyomni egyből a pirosat csak mert nem egyezik a véleményetek máséval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!