Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz esetében kérhetem...

Abortusz esetében kérhetem ezt? Vagy hogy működik ez az egész?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, holnap megyek az orvosomhoz. Eddig csak tesztek mutatták ki.

Viszont hozzá magánrendelésre járok, állami kórházban dolgozik amúgy. De én a beavatkozást szeretném egy magánintézményben, van arra lehetőség, hogy ott is az orvosom végezze el? Vagy csak az ott dolgozó orvosok tehetik ezt meg?

Mintha egyszer hallottam volna, hogyha szerződést köt a magánkórházzal, akkor a saját orvosommal is lehetek ott, bár az terhesség témában volt, szóval lehet teljesen más...

2017. márc. 8. 14:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

#14, azt nem tudom, hogy többe kerül-e, de abban biztos vagyok, hogy ha a 22:52-23:35-g terjedő ostobaság és hazugság-halmazt beadnák annak a szerencsétlen kutyának, hát megveszne, az tuti. Ehhez képest a #15-ös minden alapot nélkülöző látnokoskodásod már komolyan felüdítő.

(remélem reggelre nyoma se marad ennek a borzalomnak)

2017. márc. 9. 00:04
 12/19 anonim ***** válasza:
7%

Nem tudom, hogy ki és miért pontozott le, magánklinikára egy orvos sem sétálhat be tevékenykedni, akinek nincs érvényes szerződése az adott kórházzal. És az is igaz, hogy a kórház vállal anyagi felelősséget, pont tudok ilyen műhibaperről is.

Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy azt sem szabadna engedni, hogy orvosok állami keretek között maszekoljanak, mert az állami ellátást kapó betegek kerülnek hátrányba, miközben az orvos feketézik, a beteg meg gyakorlatilag korrumpál.

Lehet ezt is lepontozni...

2017. márc. 9. 05:58
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
#17-es, miért maszekolnának állami keretek között? Én is fizetem talán a TB-t, bocsáss meg... A klinikán ugyanúgy kívánom a soromat, mint bárki más. Ugyan azt az ellátást kapom, mint bárki akár járó, akár fekvőbeteg ellátásban részesülök. Nem fizetek ott egy buznyákot se. Mindenkitől, aki beesik az utcáról (Szegedről beszélek) a kartonozóban kérdezik, hogy melyik orvoshoz megy. Nyilván én ahhoz kérem magam, akihez járok magánba is. Más meg ahhoz, aki szimpatikus. Engedd már meg, kérlek, hogy a befizetett nem kevés TB-mre ellássanak a klinikán...
2017. márc. 9. 06:38
 14/19 anonim ***** válasza:
16%

18-as, te mi a szentséges fenéről beszélsz? Mert szerintem nem arról, amiről én. Nem arról van szó, hogy bemész a klinikára és ellátnak, az teljesen normális és helyes. Hanem az, hogy lecsapod a húszezrest feketén, számla nélkül, utána az orvos feketén keres az állam által fenntartott eszközök használatával rendelési vagy ügyeleti időben, foglalva az állami eszközöket és az állami humánerőforrást, ami NEM AZÉRT VAN. Az engem nem érdekel, hogy te a magánklinikán/rendelőben mit csinálsz. Az sem, ha berángatod a szülészorvost szabadidejében. Ti dolgotok. De az igen, ha épp ő az ügyeletes vagy neki kéne rendelnie, és téged nyünyürget a pénzedért, miközben a másik X állami beteg meg vár. Függetlenül a szakmailag indokolt sorrendtől.

Nem egyszer láttam már a saját szememmel, hogy rendelt két-három orvos, abból egy maszekolt rendelési időben, bájolgott 40 percet a pénzéért az UH-ban, miközben 40-en vártak kinn. Sebészeten is láttam már ügyeletes orvost magánrendelést folytatni tök feketén, majd a nővérek és rezidensek úgyis sikítanak, ha valami probléma van, a vakbeles meg nyugodtan ücsörög egy kicsit a széken, míg ő lecseréli a magánbeteg kötését nagy mosolyogva. Mi ez, ha nem hátrány? Tessék szépen elmenni a magánrendelőbe vagy a magánklinikára, ne pedig korrupcióval bässzál ki a másik beteggel a TB fizetésedre vergődve! Ugyanis én is fizetem a tébét, és ha már állami ellátásra szorulok, akkor a szakmailag indokolt módon elém kerülő betegek legyenek előttem, ne pedig az, aki ügyesebben meg tudja kenni a dokit.

Vagy tereljük rendes, magánkeretek közé a szolgáltatásokat, számlával, tiszta feltételekkel, ne pedig patkányként fusizzunk rendelési meg ügyeleti időben...

2017. márc. 9. 06:59
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Léna drága, az alpontot is mellékelnéd, kérlek? Sulyos válsághelyzet, ami az anya lelki testi megrendülését v szociális válsághelyzetet okoz. Nagyokos, nem kell ferdíteni meg féligazságokat linkelgetni.
2017. márc. 9. 09:58
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
En maganorvoshoz jarok. Cssk abban a korhazban muthet ahol dolgozik. Vagy a sajat magan rendelöjeben. Attol fugg hogy kis vagy nagy mütet. Mashova nem mehet muteni.
2017. márc. 9. 14:09
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
A szegedi hölgyet kérdezném, hogy a Női Klinikán milyenek a körülmények? Abortusz esetén mennyire gáz a helyzet?
2017. márc. 9. 22:00
 18/19 anonim ***** válasza:
1%
A gyermekvállalás nem pénz kérdése, hanem szív kérdése.
2017. márc. 10. 14:37
 19/19 1Léna ***** válasza:
0%

Kedves "15!

Az a lelki megrendülésének az oka, hogy rossz döntést hozott?

Az a szociális válsághelyzet oka, hogy van lehetősége magánorvoshoz járni.

A Magzatvédelmi törvényben nem ilyen okok szerepelnek.

Az máskérdés, hogy ma az emberek többége nem tiszteli a törvényeket, és keresi a kibúvókat. De ezek az emberek valahogy mégis azt utálják a legjobban, ha Őket átejtik, Ő személyüket nem tartják tiszteletben.

Szeretnék rávilágítani, hogy amit vetünk (amit teszünk), annak a gyümölcsét fogjuk aratni. Ezért jobb, ha betartjuk az ÉLET játékszabályait, a saját érdekünkben.

Feltéve, hogy szeretnénk testi, lelki békességben, szeretetben, örömben, boldogságban és egészségben élni.

A törvényhely megjelölésével, a pontos információkhoz hozzájutott.

Üdvözlettel 1Léna

2017. márc. 11. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!