Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abortusz után megszünik az...

Abortusz után megszünik az egész napos rosszulétem?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 10:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
Fizikailag bizonyára. De lelkileg???
2010. jún. 3. 10:20
 2/13 anonim válasza:
37%
a szíved fog megszakadni utána,és az nem múlik el soha.
2010. jún. 3. 10:25
 3/13 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy lelkileg nehéz szenvedek is tőle rendesen. Van egy 12 hónapos kisfiam és kicsit türelmetlen vagyok vele is és a férjemmel is. Fáradt vagyok és egész nap forog a gyomrom. sírni tudnék hogy sajnos nem tudjuk megtartani.

7 hetes vagyok még csak.

2010. jún. 3. 10:28
 4/13 anonim ***** válasza:
32%
Beszéljétek még át, hátha mégis veletek maradhat a baba. (Ugye nem a kis korkülönbség a gond?)Nálunk 22 hónap van a kettő között.
2010. jún. 3. 10:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Tervezünk még egy babát majd a közeljövőben, ha már az első 4 éves lesz. Sajnos most nem tudunk bevállalni még egyet, félig van kész a ház, most egy szobában lakunk. mindemellett van egy 75 éves nagymama is akivel foglalkozni kell. tudom hogy később is itt lesz a nagyi (remélhetőleg) de akkora legalább már kész a ház. Sokat beszélgettünk már róla, a védőnővel is, sírtam már sokat főleg mikor az ultrahangon megláttam sírva jöttem ki a rendelőből. Sajnos most így kellett döntenünk.
2010. jún. 3. 10:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, másnapra megszünik a rosszullét
2010. jún. 3. 10:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a beavatkozás után minden rosszullét elmúlik.
2010. jún. 3. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
19%
Miért nem védkezetek ha nem akartok most babát?:(
2010. jún. 3. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
ugyan nem a kérdező vagyok, de másfél éve van spirálom, mégis terhes vagyok, holnap lesz a műtétem...
2010. jún. 3. 13:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen a fizikai tünetek nagy része műtét után elmúlik,de mivel a hcg hormon csak lassan ürül ki a szervezetedből,lehetnek még tünetek késöbb is.De minden szép lassan elmúlik.

Vigyázz,otthon műtét után ne emelj nehezet,ne ülj forró fürdővízbe,és pihenj.

A mensi ilyenkor késöbb jön meg ismét,és ne ijedj meg ha nem lesz piros büdösebb lesz vagy nyúlósabb.

Ez is csak a méhed tisztulásával fog csökkenni.Az is előfordulhat,hogy ömlik majd belőled a vér.Ettől se félj,ez is csökkenni fog pár ciklus után.

Nőgyógyászati kontrollra ha mész,el ne felejts fogigátlót iratni.

Üdv,3 gyerkőcös és 23 hetes km.

2010. jún. 3. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!