Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abortusz után megszünik az...

Abortusz után megszünik az egész napos rosszulétem?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 10:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, és a felkészítést,

Amúgy mindig minden alkalommal védekeztünk gumival, egy nap volt amikor nem akkor kicsit elszált velünk a "hév" és menstruáció után voltam két nappal. Egyikünk se gondolta volna hogy terhes maradok. Sajnos hallottam én is olyan történetet hogy spirál mellett terhes lett valaki és el kellett vetetnie mert a spirál megsérthette a gerincét például és nagy az esélye hogy beteg baba születik.

Kontroll után mindenképp iratok gyogyszert,27 éves vagyok és még sose szedtem. félek is hogy elfelejtem.

2010. jún. 4. 12:49
 12/13 anonim ***** válasza:
22%

Hát inkább írass gyógyszert és NE FELEJTSD EL SZEDNI mint folyamatosan abortuszra járkálj....

27 évesen azért gondolkodni is kéne felnőtt módjára.

Ne légy sorozatgyilkos.....

2010. jún. 7. 08:49
 13/13 anonim ***** válasza:
74%
nem ez a sorozatgyilkosság, hanem aki a nyomorra, a semmire sorra szüli a kölköket...
2010. jún. 7. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!