Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha azt mondanák az orvosok,...

Ha azt mondanák az orvosok, hogy 50% az esélye, hogy beteg a magzat és ha tényleg beteg lesz, akkor élete végéig kiszolgáltatott lenne és mindig valakinek segíteni kellene a gyereken, akkor megtartanád vagy elvetetnéd?

Figyelt kérdés
Valamelyik vizsgálat betegséget mutat, valamelyik meg nem.

2017. márc. 6. 13:59
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
81%

"és ha szülés közben történik valami(ami benne van a pakliba mindig!!!) akkor is mondanátok hogy köszönöm nem kérem mert értelmi fogyatékos lesz?!"

Ha menet közben történik valami, nincs választásod. A kérdés arra vonatkozott, amikor még van.

2017. márc. 10. 10:45
 52/55 anonim ***** válasza:
73%
Elvetetném! A kisebbik lányomnál egy vizsgálati érték rossz lett, megbeszéltük a férjemmel, hogy ha bebizonyosodik a betegség, nem tartjuk meg. Minden lehetséges vizsgálaton voltunk, híres genetikus mondta ki, hogy egészséges. Hála Istennek, tényleg az, már 2 éves. Nem szoktam agyalni rajta, hogy ŐT veszítettem volna el, ha beteg lett volna.
2017. ápr. 10. 11:33
 53/55 anonim ***** válasza:
68%
Mi megbeszéltük a Férjemmel,hogy elvetetjük,ha beteg(Down,Edwards,stb.)Magán,fizetős úton végeztettük a CVS-t.A 2 kisebb gyereknél automatikusan ezt csináltattuk(2007-ben, és 2011-ben még nem volt Prenatest),mivel mindkettőnél 35 és 40 éves kor között voltam,az 1.-nál még nem léteztek hasonló tesztek,csak az UH,és az AFP.Huszonévesen nem akartam hasba szúratni magam(a magándokim,és az UH eredmények se indokolták)
2017. ápr. 11. 19:42
 54/55 anonim válasza:
68%
Izomsorvadással születtem, nemtellik el nap hogy nejutna eszembe ,hogy bár ne szültek volna meg. Felér egy kinzással élni....
2017. máj. 26. 15:56
 55/55 anonim ***** válasza:
38%

Én pedig egészséges vagyok. És nekem is egy kínzás az élet. Pont a ti fajtátok miatt, akik egyből vallási fanatikusnak tituláltok mindenkit aki különböző véleménnyel van.

(egyébként előre, és így utólag is, köszi a lepontozásokat. Megspóroltatok nekem jó pár guriga vécépapírt.)

2017. máj. 27. 23:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!