Mentalis betegseg miatti abortusz?
Jajj #40-es húzd már ki a fejed a hátsódból és ne állj neki a semmiről prédikálni...!! Először is senki nem öl meg senkit! Másodjára áruld már el nekem, hogy mégis honnan tudod te azt ilyen pontosan, hogy egy életen át fogja gyászolni a meg nem született gyereket..? Talán látod a jövőt? Jó neked. Nyilván mivel a kérdező szeretné a gyereket, meg fogja viselni, de koránt sem tudhatod előre, hogy ez élete végéig fog tartani. Nekem is vannak ismerőseim, akiknek volt abortuszuk, akik alapból nem akartak gyereket, azok nyilván nem bánják, hogy az ab mellett döntöttek és nem depressziósak. Egy olyan lányt ismerek, aki bár szerette volna a gyereket, különféle okok miatt el kellett vetetnie és igen meggyászolta és igen egy ideig kivolt miatta, de azóta kutya baja, összeszedte magát és éli tovább az eletet.
Nem mellesleg hihetetlen, hogy még egy ilyen helyzetben is sokan csak elvakultan a saját képzelgéseiket nyomják agyba-főbe, holott a kérdező világosan leírta, hogy elég komoly a betegsége, ha nem szedi a gyógyszereket, akkor öngyilkossági hajlamai vannak, agresszív stbstb. Ráadásul több, nálad sokallta jobban hozzáértő szakember véleményét is kikérte és mindegyik azt mondta, hogy nem javasolja a gyerek megtartását, menjen abortuszra... Talán ezen is el kéne gondolkodni, mielőtt dobálózol itt a súlyos szavakkal! Ja és lehet a kérdező "bátor", ahogy írtad, attól még ugyanúgy megmarad a betegsége és gyógyszer nélkül ugyanúgy súlyos mellékhatások fognak nála jelentkezni.
A kislányom vér szerinti anyukája skizofréniában szenved. - Nagyon erős gyógyszereket szedett, amit sajnos még némi alkohollal is tetézett. - Az orvosok aztt javasolták vetesse el, de Ő nem ment bele. - Mindenki azt várta, hogy betegen fog születni, de Istennek hála, egészségesen fejlődik. - A függőségtől az első évben rengeteget szenvedett, sírt, a nevelőszülő akivel volt rengeteget éjszakázott vele, és kibírta hogy ne gyógyszerezzék emiatt. - Biztos vagyok benne, hogy ezzel nagyon sokat tett érte. - Szóval vannak happyendek, vannak csodák.
De sajnos erre nincs garancia.
Én sérült emberekkel dolgozom, tudom hogy van élet, öröm és boldogság 60-as IQ alatt is, ha úgy alakul, de azt nektek kell tudni, hogy Ti hogy bírnátok a betegséged mellett, akár egészségesen születik, akár nem.
Amikor döntenem kellett, hogy vállalom-e a kislányom, sokat vívódtam, merjem-e, bírni fogom-e? - A kérdés, ami segített dönteni az volt, "El tudom képzelni az életet anélkül hogy tudnám mi van vele? " - És onnan egyértelmű volt, hogy bármi lesz is, bárhogy lesz is, ha megbetegszik, ha egészséges, Őt az én kislányomnak küldte Isten. - Kívánom, hogy sikerüljön jól dönteni...
Áldjon meg titeket az Úr ! :)
Kedves Kérdező! Én sokszor írtam Neked itt is, meg privátban is, nagyon vártam, hogy mi lesz.
Nagyon sajnálom!Úgy látszik, a babácska is úgy érezte, hogy ez most sajnos nem fog menni.
Nagyon szurkolok, higy legkö
*hogy legközelebb egy minden szempontból jobb időszakban legyél várandós!!
Isten Veletek addig is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!