Mentalis betegseg miatti abortusz?
Ha az orvos így látja jónak,sajnos nincs mit tenni.😣😢
Genetikussal beszéltél?
Őszintén szólva szerintem ne vállalj babát,amíg nem gyógyulsz ki.Nyilván ez függ attól is,miben nyilvánul meg a betegséged,illetve gyógyítható-e.Én kb.18 évesen depressziós lettem,kigyógyultam.Néha jöttek rosszabb napok,főleg mikor volt vetélésem volt.Azóta kiderült,hogy pajzsmirigy beteg vagyok(ez is okozhat pl depressziót),ahogy ez megoldódott,lett 2 szép gyermekem.Volt szoptatás alatt rosszabb időszak,idegi,testi kimerültség,de az orvos segített természetes módszerekkel.
Nem ugyanaz a betegség,de ha jó pszichátered van,nagyon sokat segít!
Amíg gyógyult nem leszel,védekezz!Fontos!
Tudod,a terhesség,szoptatás is kivált valakinél eleve depressziót,hormonok stb miatt,így ez nem hianyzik neked addig!
A mostani helyzetben pedig sajnos el kell ezt foganod,hogy ezt meg kell tenned,hogy ne legyen még nagyobb a problémád!
Kitartast kívánok!
Értem, hogy nem ajánlott ebben az esetben gyermeket vállalni,de a teherbeeséskor ezt nem tudtátok?
Nagyon sajnálom a kérdező helyzetét,de igenis sajnálom a babát is, hiszen itt megint és megint a felelőtlenségről van szó,mint az esetek nagy részében.
Hiába pontoztok le,de azért bennem ez a kérdés felmerül, és ki merészeltem mondani.
Azt mondod, első sorban azért javasolják az abortuszt, mert szedted a gyógyszered, mikor már megfogant. És lehet tudni, milyen fajta kárt okozhat ez a gyermekben? mert ha orvosolhatót, akkor én a helyedben megszülném. Hisz mondtad, hogy terápiás módszerrel is kezelhető az állapotod. A szülés után meg visszaállhatnál a gyógyszerre, és így mentálisan képes lennél nevelni a babát.
Tudd meg, mik a lehetőségek, hisz ha van bármi esély a baba kihordására, akkor megéri küzdeni érte. Hisz akartátok a picit, nagyon odavágna az abortusz.. :( együttérzek veletek, kitartást!
En mar tobb bipolaris no szuleset vezettem igaz ok nem hagytak abba a gyogyszer sot novelni kellett az adagot lithiumot
Genetikai szures volt
Szules utan egy hetes klinikai megfigyeles volt babat 48 oraig monitoron volt
Mindketten egeszsegesen tavoztak szoptatni nem tudott gyogyszer miatt
Psy naponta jott latogatni
Az tök jó, ha tudatában vagy a betegségednek, és annak, hogy gyógyszerek nélkül agresszív lehetsz (a legtöbben nincsenek tudatában ennek), viszont az is örömteli, hogy örülsz a babának. Én biztos vagyok benne, hogy a baba miatt gyógyszerek nélkül is meg tudod szülni a picit.
Ha elvetetnéd, akkor csak még jobban súlyosbodna a lelki bajod. Az én anyukám pl. az abortuszba őrült bele.
Tartsd meg, az első hetekben még nem szívódnak fel a gyógyszerek, ezt orvos barátnőm mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!