Mentalis betegseg miatti abortusz?

Figyelt kérdés
Akartunk babát a párommal, de olyan súlyossá vált a betegségem, hogy több szakember is az abortuszt javasolta. Valaki hasonló tapasztalatokkal van itt? Belehalok, de elveszik a babát.
2017. febr. 10. 11:27
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
68%
Gyámság alatt vagy?
2017. febr. 10. 11:30
 2/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyámság alatt.
2017. febr. 10. 11:35
 3/46 anonim ***** válasza:
75%
Milyen betegséged van? Tudok ajánlani "magzatbarát" nőgyógyászt, aki mindkettőtök érdekét figyelembe veszi
2017. febr. 10. 11:36
 4/46 A kérdező kommentje:
Bipolaris depresszió. Kezelnek, erős gyógyszereket szedek, viszonylag későn derült ki a terhesség, és attól tartok károsodott a baba. A 6. Hetig szedtem a bogyókat, a pszichiáterem szerint és a nődoki szerint is kockázatos lenne megtartani.
2017. febr. 10. 11:39
 5/46 anonim ***** válasza:
73%

Milyen betegségről van szó?

Egyébként ha több orvos is ezt tanácsolta az nem véletlen. Én szót fogadnék.

2017. febr. 10. 11:39
 6/46 A kérdező kommentje:
Persze hogy szót fogadok, nem kérdés. Esetleges tapasztalatokra lennék kivancsi hátha járt igy valaki rajtam kívül.
2017. febr. 10. 11:41
 7/46 anonim ***** válasza:
66%

Én feküdtem egyszer a nőgyógyászaton, volt ott egy lány, aki szintén mentális betegség miatt szedett gyógyszer miatt volt abortuszon, csak ő abban az évben már a többediken. Neki sem "engedték" megtartani, a genetikus sem javasolta.

Ha több szakember is az abortuszt javasolta, akkor most hallgass rájuk szerintem. Ha babát akartok, akkor keress fel orvost, aki javasol valami olyan gyógyszert, ami mellett kivitelezhető egészséges terhesség. Ne szúrj ki a gyerekkel, hogy betegnek szülöd meg.

2017. febr. 10. 11:47
 8/46 anonim ***** válasza:
17%

1 hogy te milyen bunkó vagy!!!😤

Vannak olyan mentális betegségek ahol az orvos felveti az abortusz lehetőségét, de nem kötelezhet rá.Ha megszülnéd nem lenne segítséged, vagy gyámságot nem vállalna valaki?

Vannak lehetőségek, beszélj az orvosoddal.

Kérdezd meg h a baba örökölheti a betegséget?Vagy esetleg a betegséged által kárt okozhatsz magadnak v a babádnak?

Egyébként a betegséged miben nyílvánúl meg, mert van több fajtája is.

Szerintem beszéljétek át és akkor dönts a pároddal együtt.

2017. febr. 10. 11:48
 9/46 anonim ***** válasza:
15%
Írnál kicsit többet a betegségedről?
2017. febr. 10. 11:51
 10/46 anonim ***** válasza:
71%

Mit nem értetek a bipoláris depresszión? Egy szar dolog, gyógyszerek nélkül elég érdekes dolgokra készteti az embert (egyszer mániás fázis, pörgés, piálás, drogok, minden baromság, aztán teljes melankólia, öngyilkossági gondolatok...)

Kérdező, nem kérdés, hogy abortusz. Nekem eszem ágában sem lenne gyereket vállalni, és nem a gyógyszerek miatt. Jó, az is, mert nem állhatsz le vele, de ha gáz van, bánthatod a babát, stb.

2017. febr. 10. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!