18 év alatti terhesnél (15,5éves), a szülönek milyen lehetöségei vannak, ha jòltudjuk a fiu 18 lessz mire megszűlne. Dönthetünk mi?
Utolsó!
Ja igen, persze, sz*emét szülők, hogy merészelik, hogy bármit is rá akarnának kényszeríteni szerencsétlen áldozat kislányra... Nehogy már most a szülő legyen a r*ohadék, amiért a 15,5 éves lányuk sikeresen felcsináltatta magát, most meg el akarja játszani a nagylányt azzal, hogy ő már csak azért is megszüli. Aha, jó rendben, szülje meg, de akkor teljesen jogos lenne a szülők részéről is, ha közlik, hogy akkor megoldod, ahogy akarod a gyerekfelnevelését és ellátást, beleértve természetesen anyagilag is!! Mert akárki, akármit mond, jó néhány évig igen is a szülők nyakába szakadna az unoka.
De nyilván gondolom akkor már nem "vatradék" a szülő, amikor pénzelni kéne a lányát is meg annak a kölykét is..
Rendben tartsa meg, de én a szülők helyében kipenderíteném, mint a sicc, aztán lássa el magát is meg a gyereket is, ahogy akarja!
#22 "Rendben tartsa meg, de én a szülők helyében kipenderíteném, mint a sicc, aztán lássa el magát is meg a gyereket is, ahogy akarja!" - szerencsére azt nem tehetnéd meg, ugyanis a TE kötelességeden a SAJÁT GYEREKED felé semmit nem változtat az, hogy a gyerekednek gyereke lesz. A gyereked gyerekéhez - az unokádhoz - viszont valóban nem lesz semmi közöd, ha nem akarod.
Egyébként a másik rejtély, hogy a "kedves" szülők hogy a fenébe képzelik azt, hogy a saját gyerekükkel kapcsolatos kötelességeiket befolyásolja a dolog??? Hmmm???
A szülő segitségén múlik. Igen ,azon. De jönyörgöm,én hozzak áldozatot? Legyek munkanéküli,vagy a férjemmel legyünk váltott műszakba és ne találkozzunk,csak mert a kislány gyereket szül nekem?! Mert ő tanul,bulizik,pasizik? Én meg nevelem az unokámat? Ha babát akarok,szülök én magamnak.
Abortusz ellenes vagyok,és ha ilyen eset van,valamit igencsak elb.szott a szülő,de én se nevelném a saját unokámat.
#26, a szülő nem köteles a saját unokáját nevelni... annak van egy (addigra nagykorú) APJA is, tetszel tudni???
A saját gyerekét viszont továbbra is köteles, az általános szabályok szerint. Ezzel mi a gondotok??? A saját gyerekét továbbra is ő vállalta, nem???
Ha az apja neveli a gyereket majd,akkor a lányommal mi lesz? Odaadja a babát? Vahy én fogadjam még be a palit is,aki felcsinálta a lányomat?
A lányom támogatásába nem tartozik bele,hogy én nevelem a gyerekét.
Jelen esetben nem ehy rendes lányról van szó,hanem egy züllöttről.
Támogatnám a gyerekemet a terhességében is,de nem vállalom hogy az unokámat is eltartom,vagy a lányom paliját.
Kétlem,hogy a kérdésben szereplő lánynak olyan jó párja lenne,ha egy gyermeket felcsinált.
"A lányom támogatásába nem tartozik bele,hogy én nevelem a gyerekét. " - ez tökéletesen igaz, így van.
"Jelen esetben nem ehy rendes lányról van szó,hanem egy züllöttről." - tisztelettel indifferens, hogy a szülő mennyire tudta vagy nem tudta a lányára kényszeríteni a saját értékrendjét. 14 év feletti volt a lány is meg a fiú is a szexuális kapcsolat kezdetén??? Akkor miféle "züllöttségről" tetszel beszélni???
"de nem vállalom hogy az unokámat is eltartom,vagy a lányom paliját." - helyes. Csak épp semmi köze ahhoz a kérdéshez, hogy rákényszerítheted-e a saját akaratod a gyerekedre ezekben a témákban, amire a helyes válasz még mindig a "NEM".
(ha az apja se vállalja a gyerek felügyeletét, akkor jön az apja családja, és ha azok sem, akkor nevelőszülőkhöz kerül a lány nagykorúvá válásáig, és a szülei továbbra is jogosultak lesznek tartani a gyerekkel a kapcsolatot - természetesen. És ebbe se szólhat bele se a lány, se a fiú szülője. Na, ezek mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!