Érezted úgy abortusz után, hogy rosszul döntöttél?
Nem. Egy abortuszom volt 20 évesen.Még túl fiatal voltam. Mellesleg annyira rosszul voltam a 12.-ig hétig(folyamatos hányás), hogy az abortuszt megváltásnak éreztem, miután megcsinálták.
Azóta sincs bűntudatom.
Kedves Testvéreim!
Tudjátok, hogy 2009 óta foglalkozunk az abortuszuk miatt szenvedő anyákkal, apákkal, egészségügyben érintettekkel a „Ne félj, nem ítéllek el!” lelkigyakorlataink keretében.
Magyarországon is sokan hordozzák rejtve, magányosan sebeiket, olykor évtizedeken keresztül.
Az abortusz nyomot hagy a szívben akkor is, ha annak idején nem tudta az illető, hogy mit cselekszik.
Az abortuszt követő tünet együttes nem a vallásosság függvénye, ezért hétvégéinkre gyakran jönnek olyanok, akik még sose találkoztak az élő Isten szeretetével.
Munkánk során láttuk, hogy a sebek begyógyulnak, s a résztvevők élete megújul és örömteli lesz. Szívből fakadó megtéréseknek, házasság és más kapcsolatok rendezéseknek, nem remélt gyermek születésének lehettünk tanúi a mintegy 200 résztvevő között.
Legközelebbi hétvége ideje:
Máriabesnyőre egy hétvégére hívunk, ami visszahozza életedbe a fényt:
2017. márc.23-26
2017. jún.29-júl.2
2017. szept.28-okt.1
Szeretettel várunk a munkatársainkkal együtt:
Kovács Ferenc diakónus
Kovácsné Treer Mária mentálhigiénés lelkigondozó
"Tudjátok, hogy 2009 óta foglalkozunk az abortuszuk miatt szenvedő anyákkal, apákkal, egészségügyben érintettekkel a „Ne félj, nem ítéllek el!” lelkigyakorlataink keretében."
Kedves Testvérem!
Az abortusz ELMARADÁSA miatt szenvedőkkel is foglalkoztok? Vagy őket hova, kihez lehet irányítani?
Minden félreértéssel szemben a kérdésem komoly, és Köszönettel várom válaszod!
Itt egy nő története, aki évtizedekkel az abortusz után is bánja, ami történt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!