17 éves lány vagyok, és terhes. Elszeretném vetetni, mert még nem álok rá készen?
Hiába védekeztünk a barátommal, kiszakadt a gumi és utána vettük észre,
sajnos ez igy alakult:(
hogyan zajlik le egy abortusz, mit fognak csinálni velem? nagyon félek...?
Hiába emberi a genetikai állománya, maga a lény egy gazdatesten élősködő meztelencsiga.
KEVESEBB tudattal és érzékeléssel. És még lehetne sorolni, mennyivel van lemaradva egy csigusztól.
Ja, és a daganatok is humán genommal rendelkező sejtekből állnak, ha már itt tartunk...
#31:
"Vagy az ókorban, amikor a gyenge magzatokat ledobták a szikláról, az helyes?"
Egyébként helyesnek tartom. Ma minden szerencsétlent életben tartanak, még akkor is, ha üvöltve könyörög a halálért a csöveken lógva.
fuj. neked aztán szuper értékrendszered van. egy emberi életet egy daganathoz hasonlítani... gyönyörű... ilyen ember meg sem érdemli, hogy majd egyszer neki is gyereke legyen. Különben meg még csak igazad sincs, ha azt vesszük, hogy abortuszt 12 hétig végeznek, hát egy 12 hetes magzat messze fejlettebb, mint ahogy azt te beállítod.
"A 12 hetes magzat a viszonylag sok magzatvízben rengeteget mocorog, rugdos aprócska lábaival. Gyakran ásít, egyre többet nyitogatja a száját és szopja a jobb hüvelykujját. Kezeit már képes ökölbe szorítani, majd ismét kinyújtani. Gyakran csuklik, miközben a magzatvizet kortyolja. A körmök növekedése továbbra is tart. Már a különálló ujjbegyek is jól láthatók. Folyamatosan zajlik a csontképződés is. A magzat haja növekedésnek indul, ujjain és lábujjain puha körmök jelennek meg. A 12 hetes magzat szájában már kialakult 20 fogcsíra, amelyből később kinőnek a tejfogak. Tizenkét hetes korban a magzat már képes szopni a hüvelykujját, és egyre mozgékonyabb. A hangszálai is kialakultak, de a baba csak a születés után használja őket először. Ebben az időben a 12 hetes magzatnak már bélmozgásai is vannak."
és arról a kijelentésedről meg, hogy helyes, hogy megölték régen a gyenge újszülötteket meg csak annyi, hogy remélem sosem fogod megtapasztalni, milyen az, amikor egy szülő a gyereke életéért küzd (akár koraszülött, akár beteg). A te helyedben én még csak tükörbe sem tudnék nézni ilyen romlott lélekkel. Undorodom tőled.
"A te helyedben én még csak tükörbe sem tudnék nézni ilyen romlott lélekkel. Undorodom tőled."
Ez kölcsönös, bár én inkább nevetségesnek mondanálak.
A biológiai tények tények maradnak, ha nehéz is megemészteni....
"ilyen ember meg sem érdemli, hogy majd egyszer neki is gyereke legyen"
Remélhetőleg soha nem esek teherbe, védekezek is ezerrel - különben én is mehetnék abortuszra.
"Különben meg még csak igazad sincs, ha azt vesszük, hogy abortuszt 12 hétig végeznek, hát egy 12 hetes magzat messze fejlettebb, mint ahogy azt te beállítod."
Na kakukk, a csiga meg radulájával táplálkozik (nem másokon élősködik), megkeresi a táplálékát, nyújtogatja szemecskéjét, önálló légzése van, sőt, az általad leginkább hájpolt tevékenységet, a szaporodást is űzi! Mindeközben nem károsítja senkinek a testét, nem kell kínok közt fetrengve "életet adni neki". Pluszpont a csiga mellett, hogy bárki kimondhatja, hogy nem szereti a csigáját - nem szedik szét értea véranyák (viszont remek tippeket kap meztelencsiga-irtásra)
"melyen tisztet" #35-os. "Na kakukk, a csiga meg radulájával táplálkozik (nem másokon élősködik), megkeresi a táplálékát, nyújtogatja szemecskéjét, önálló légzése van, sőt, az általad leginkább hájpolt tevékenységet, a szaporodást is űzi! " Ilyen logikaval a mar megszuletett csecsemot sem rossz dolog megolni, hiszen a megszuletett csecsemo sem kepes egyedul taplalkozni, masokon eloskodik es nem tud szaporodni.
Es mondd azt hogy a bortusz nem gylkossag egy abortusz tulelonek :) mint pl itt van egy: https://www.youtube.com/watch?v=kPF1FhCMPuQ
Azt pedig valamilyen szinten én is felháborítónak tartom, hogy mindenféle hatásvadász videókkal meg halott csecsemős képekkel próbáljátok rábeszélni az itt kérdező nőket. Mintha nem lenne már elég bajuk enélkül is. Abban meg egyetértek az előző válaszolóval, hogy egy pár hetes embriónak, aki még teljesen fejletlen, fogalma sincs arról, hogy mi történik vele. Arra sem emlékszünk vissza, hogy mi volt kétéves korunkban, mivel ilyenkor még öntudata sincs az embernek, akkor mégis honnan veszitek, hogy egy 8 hetes kis valami tudja, hogy mi történik?? na ez a hülyeség, hogy ilyen érzelmi dolgokkal akarjátok befolyásolni az abortuszra készülőket. Szerintem ezt mindenkinek magának kéne eldönteni, mivel a saját életéről, a saját testéről van szó. Abba sem gondoltok bele, hogy oké, meggyőzöd hogy tartsa meg de utána mi lesz???? nem te leszel ott 20 évig mellette, amíg a gyerekét neveli. ezért jogod sincs beleszólni az életébe.
off: még a tajgetosz-dumával is egyetértek. Lehet itt picsogni, hogy milyen gonoszok voltak, stb. De mégis ők voltak a koruk legkeményebb nemzete, mert nem tutujgatták az életképteleneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!