17 éves lány vagyok, és terhes. Elszeretném vetetni, mert még nem álok rá készen?

Figyelt kérdés

Hiába védekeztünk a barátommal, kiszakadt a gumi és utána vettük észre,

sajnos ez igy alakult:(

hogyan zajlik le egy abortusz, mit fognak csinálni velem? nagyon félek...?

2016. dec. 31. 10:47
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
62%
Na a 13 -asunk biztos valami apáca féle lehet. Anyámnak is volt egy abortusza 40 évesen azt az erkölcstelen tudatlan fajtáját ejnyeee anyu. Csak fiataloknak van abortusza ugye családos idősebb nőknek nincs. 👊
2016. dec. 31. 15:40
 12/58 anonim ***** válasza:
32%

bocsi. 9 éve még a gyámügyön keresztül kellett intéznem. ők adták a 28ezerakátmennyi csekket is. illetve kora reggel tették fel a tágítót és pár órára rá amikor a nálam idősebb kórtermemben levő szobatársaim már sorra végeztek (nekik nem kellett a tágító mert már szűltek) utána toltak vissza újra elvégezni a műtétet.

Mint minden műtét természetesen kockázattal jár. Ám a testet fizikailag sokkal több veszélynek teszi ki az ember szülés közben... tehát ha már ott a baba butaság ezt venni érvként mert a másik kimenetel se sétahalopp. Nekem utána mind a két gyermekem elsőre megfogant pedig tartottam egy ideig attól hogy vissza fogom kapni az élettől és esetleg meddővé válhattam.

2016. dec. 31. 22:30
 13/58 anonim ***** válasza:
5%

Attol hogy egy vagy par ember meguszta komplikacio nelkul nem bizonyitek.

Lotto szelvenyt sem azert veszel hogy ne nyerj

2017. jan. 1. 10:27
 14/58 anonim ***** válasza:
49%

Tudatlan te vagy

Szerinted a vakum nem serti a mehfalat?

Siman kilyukad amin a dokik rohognek ,, na egy darabig nem jon vissza,, kijelentessel.

Hosszu evekig dolgoztam szuleszet nogy osztalyon.

Sok sok komplikaciot lattam gyulladast szovetmaradekot laz vermergezes medfosrg osszenoves utoverzes.

Haver abortusz nem mukoromepites ne hazudj magadnak

Evente egy ket no bele is hal a komplikaciokba.

Legyunk oszintek es ne ertekeljuk az abortuszt a szemoldokkiszedessel es mukorommel egy kategoriaba

2017. jan. 1. 12:47
 15/58 anonim ***** válasza:
54%
Sziasztok! Az abortuszhoz valahol pl.nalunk meg mindig a csalad vedelmis rendezi 2szer kell vissza menni 3 nap kulombseggel....nekem a vedonohoz nem kellett menyek...kitartas kerdezo
2017. jan. 3. 03:24
 16/58 anonim ***** válasza:
32%
Na milett kérdező????
2017. jan. 3. 11:07
 17/58 anonim ***** válasza:
59%

Nem azt írtam hogy ez egy műkörömépítés de a szüléshez képest kevésbé viseli meg a testet. fertőzés és egyéb dolog szüléskor is gyakran előfordul arról nem is beszélve hogy ott a terhesség alatt felmerülő kockázatokkal is számolni kell. Ezt csak azért írom hogy ha már ott a baba és vagy így vagy úgy de ki kell jönnie akkor még mindig ennek van a legkevesebb fizikai nyoma de ne azért tartson vagy ne tartson meg valaki egy babát hogy milyen kockázatokat vállal egyikkel vagy másikkal.

9 éve mikor átestem ezen akkor egy fórumon összeismerkedtem 12 hasonló korú lánnyal akivel ilyen formán sorstársak lettünk. Az egyik valóban meghalt de egy autóbalesetben... egy lánynak még nem született babája de nincs is kapcsolata ahol terveznék a többiek velem együtt rég lebabáztak. egyikünknek sem volt semmilyen komplikáció sem közben sem utána. Kétlem hogy pont mi lennénk 1000 nőből az a 13 akik ,,megúszták". Ezért úgy gondolom hogy természetesen van kockázat de az a kevesebb ahol ez bekövetkezik. Persze fenntartom hogy bármi megtörténhet nekem pl a második szülésemkor a baba lábára tekeredett a köldökzsinór ami miatt császármetszésre került sor így kaptam katétert amitől sajnos visszatérő súlyos fertőzéseim lettek... egyik ismerősöm viszont a sima szülése óta visel pelenkát :(.

Ez nem azt jelenti hogy aki szül azzal tuti történni fog valami... egyszerűen csak sokkal több édesanyát ismerek és rengeteg nő prombléma mentesen élte át az anyává válást míg mi a kevésbé szerencsések meg nem. A ennél több nőt ismernék akinek volt abortusza biztosan lenne ott is olyan akinél probléma merült fel.

A műköröm építéssel meg lehet párhuzamot vonni csak nem érdemes hiszen attól még az a baba odabent marad...

2017. jan. 7. 02:25
 18/58 anonim ***** válasza:
23%

Mindenképpen hagyd, hogy éljen! Ha te nem szeretnéd felnevelni, add örökbe!

Az életnél nincs nagyobb ajándék. Téged sem vetetett el anyukád.

2017. jan. 11. 20:09
 19/58 anonim ***** válasza:
0%
Sok elonyod szarmazik ha megtartod gyedet kapsz es Rengeteg tamogatast! Es meg a foiskolara is elony!
2017. jan. 11. 20:32
 20/58 anonim ***** válasza:
Fontold meg jól, mit szeretnél. Az a baba már él, és nem tehet róla, hogy kiszakadt a gumi. Hidd el, nem fogod megbánni, ha megszülöd. De az abortuszról már nem lehet 100%-ra elmondani, hogy utólag nem fogod megbánni
2017. jan. 11. 20:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!