17 éves lány vagyok, és terhes. Elszeretném vetetni, mert még nem álok rá készen?
Hiába védekeztünk a barátommal, kiszakadt a gumi és utána vettük észre,
sajnos ez igy alakult:(
hogyan zajlik le egy abortusz, mit fognak csinálni velem? nagyon félek...?
Az előttem lévő válaszoló leírta, hogy mi vár rád.
Viszont kérdező, ugye azt tudod, hogy ha az eset után azonnal orvoshoz mentél volna és írattál volna fel esemény utáni tablettát, akkor ez nem történt volna meg?
Miert nem szedsz gyogyszert ha nemi eletet elsz ?
Az abortusz maradando kart okozhat a mehszajon es a mehedben osszenoveseket assherman syndromat mehlyukadast belserulest fertozest vermergezest meddoseget az altatas pedig sok mas komplikaciot hoz maga utan
Ha gyogyszert szedsz megelozod az abortuszt
Igen az abortusz veszelyes es jogod van tudni milyen komplikaciok lephetnek fel.
Nehogy azt gondolja barki azert mert veszelyes nem vegzik el.
Aki nem akarja a magzatot azt vallalja az osszes lehetseges komplikaciot.
Hiszen a sok rossz kozul ez kevesbe rossz de nem veszelytelen.
Kesobbi meddoseg egyik oka az abortusz.
Sajnos gyakran talalkozunk mehszaj elegtelenseggel abortusz utan magyarul a 16- 22 het kozott egyszeruen megnyilik a mehszaj es kiesik a terhesseg.
Ne bagatelizaljuk igen is veszelyes es kovetkezmenyekkel jaro mutet.
Mondjuk ez számomra is magas, hogyha kiszakadt a gumi, miért nem mentetek egyből ügyeletre esemény utáni tablettaért..
DE! Olvastam itt valakinél egy olyat, miszerint:
"Olyannal kell és akkor amikor nem baj a baba."
Ez meg mégis miféle baromság?! Mi az, hogy akkor szexelj csak, ha nem baj, hogy esetleg teherbeesel, mert hogy 100%-os védelem nincs? Honnan veszed egyáltalán, hogy mindenki akar gyereket??! Szexelni nagyon nem csak azért szexelnek az emberek, hogy gyerekük legyen.. Hanem mert esetleg elvezik. Szerintem mindenkinek egyéni döntése, hogy kivel szexel, mikor és hogyan. Nem kell más eletebe beleszólni, mindenki el tudja maga is dönteni, hogy neki hogy a jó. 17 évesen azért szerintem már nem akkora tragédia, ha valaki nemi életet el, csak a védekezésre kellene rendesen odafigyelni! És nem az, hogy kiszakad a gumi, akkor ülünk a popsinkon, hogy majd csak lesz valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!