Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jelen állás szerint mennyibe...

Jelen állás szerint mennyibe kerül most a terhességmegszakítás?

Figyelt kérdés
Szeretném ha negatív kommentelők megkímélnének elég nagy szívfájdalmam van így is! Nem azért mert felelőtlen nő vagyok azért estem teherbe!! Védekezés mellett lettem terhes!
2016. nov. 17. 17:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem meg nektek nem kotelezo elmeleteket gyartani, + probalni ot tovabbi orlodesre kenyszeriteni. Meg ha nem is akarna a magzatot, akkor sem tartozna senkinek magyarazattal.

Komolyan, legyetek mar egy kicsit belatoak! Nem egy jarkalo inkubator a kerdezo. Meg egyaltalan mi az, hogy "probalja meg megszulni" ? Szuljel te cukrosan, utana izgulj honapokat, hogy egeszseges lesz -e baba. Rohadtul tetszene gondolom.

2016. nov. 23. 17:57
 22/24 anonim ***** válasza:
44%

Nem azért, kedves válaszolók, de szerintetek az miért "szemét" dolog, ha valaki nem akarja kockáztatni a saját, és a megszületendő gyerek életét?

Csak mert valami nem 100 attól még nem kell orosz rulettet játszani. Ott se biztos, hogy eltalál a golyó, akkor mostantól mindenki játsszon azt?

Inkább az lenne a felelőtlen döntés, ha bevállalná a dolgot, mert tudjátok, lehet, hogy van arra esély, hogy a baba egészséges lesz, de arra is van, hogy nem éli túl, sőt! akár arra is, hogy magának az anyának kerül életveszélybe az állapota! Akkor ti mit fogtok mondani? Azt hogy milyen felelőtlen volt, ugye? Az ellenkezőjét annak amire most veritek a melleteket, ugye?

Komolyan mondom, nem értem, hogy lehetnek ennyire kétszínűek, és korlátoltak az emberek. És a legszomorúbb az, hogy ti nevelitek fel a jövő generációját.

2016. nov. 24. 02:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Én is súlyosan cukorbeteg vagyok,van két gyerekem most várom a harmadikat.

Az első gyerekem életéért is 1 hónapot küzdöttek az orvosok.

Amikor megtudtam,hogy újra terhes vagyok (ő volt a második baba) fel sem merült sem bennem sem a férjemben az abortusz gondolata.

És a lányom teljesen egészségesen született meg!

Attól,hogy született beteg babád,a kicsinek minden esélye megvan arra,hogy teljesen egészséges legyen!

Tudom,hogy mekkora félelem az,hogy egy betegen született gyerek után újra terhes legyél!

Szerintem ebben a helyzetben nen lehet érett döntést hozni!

Kívánok Nektek minden jót,nagyon sok boldogságot!

Kérlek írd meg majd a döntésedet,akár prívátban is!;)

2016. nov. 24. 16:45
 24/24 anonim ***** válasza:
26%
Tartsd meg mindenképpen!
2017. jan. 11. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!