Teherbe estem, vedekezes mellett fogant meg! El kell sajnos vetetnem. Megvan ra az okom. Az akitol terhes lettem nem hajlando kifizetni az abortusz felet! Mitcsinaljak?

Figyelt kérdés
anyagi helyzetem nem jo! Ezert kertem a segitseget! Ha mar arra jo voltam, legalabb ebbe segitsen!! De nem akar! Mitcsinaljak? Nincs mas lehetosegem? Munkahelyevel beszelek esetleg! ?? Segitsetek
2016. nov. 4. 16:35
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
37%
Írták hogy adja örökbe, azzal kedves abortusz pártolok mi a kivetés? Rengeteg család vár kis gyermekre, és itt a kérdező is ezt tartaná a legjobbnak, akkor miért nem ebbe erősítettek meg? Nem kell egyből rohanni a kaparásra.
2016. nov. 7. 10:28
 22/26 anonim ***** válasza:
19%
El ne vetetsd őket!!!!!! Ha megtartod, azzal a pasit aki ilyen meg tudod szívatni hiszen kötelezve lesz a gyerektartásra. Egyébként az abortusznál még az is jobb ha örökbeadod őket vagy netalán nagynehezen felneveled. Valamiért ismeretlenként úgy érzem hogy ezek a babák mindenképpen jönni akartak.
2016. nov. 10. 18:15
 23/26 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom milyen anyagi helyzetben vagy, de ha csak nem éheztek akkor tarsd meg őket. Utána majd fizetheti a gyerektartást az apuka. Ikrek esetén dupla csp és szerintem dupla gyes jár. Egy éves koruktól pedig mehetsz dolgozni. Régen is felnöttek a gyerekek csilivili cuccok meg 500 ezer forintos baba holmik nélkül. Ha a szíved azt súgja hadd jöjjenek a babák.
2016. nov. 16. 22:05
 24/26 anonim ***** válasza:
13%
2016. dec. 31. 16:44
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
hogyan dontottel vegul?
2017. jan. 8. 22:45
 26/26 anonim válasza:
24%
Most olvastam kerdesed. Hogy dontottel? Szivem melyen remelem,hogy vegul az orokbeadas mellett.
2017. jan. 23. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!