Teherbe estem, vedekezes mellett fogant meg! El kell sajnos vetetnem. Megvan ra az okom. Az akitol terhes lettem nem hajlando kifizetni az abortusz felet! Mitcsinaljak?
Én már azt sem értem, hogy te honnan veszed, hogy köteles fizetni az abortuszod felét?! Igen, így lenne korrekt, de ez szemmel láthatóan nem egy korrekt pasi.
Itt is érvényes, hogy a nőn múlik, hogy ha teherbe esik, akkor hogy dönt, megtartja, vagy elveteti. Teljes mértékben a nő kezében van a döntést, és ő rendelkezik a "testéről", a férfinek nincs beleszólása.
De akkor úgy gondolom, hogy abba sincs beleszólása, hogy te ezt miből fizeted ki.
Csak a jóindulatán múlik, mennyit fizet ebből, és az nincs benne egy csepp sem. De józan ész sem, ha inkább fizet gyerektartást.
Azt meg se merem kérdezni, milyen védekezés mellett sikerült összehozni ikreket. Megszakítás, vagy naptár módszer?
igen utolsó, szülje bele a nyomorba....
hát hogyne
Tarsd meg add nyiltan orokbe igy tudod hol vannak es jol elnek latogathatod oket .
Ket baba ajandek nagy kincs ne dobd el
Ha barmire szugseged van penzen kivul irj osszeszedjuk nektek.
Nagyon sok gyereket varo part ismerek akik orokbefogadnanak akar fogyatekos babat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!