Teherbe estem, vedekezes mellett fogant meg! El kell sajnos vetetnem. Megvan ra az okom. Az akitol terhes lettem nem hajlando kifizetni az abortusz felet! Mitcsinaljak?

Figyelt kérdés
anyagi helyzetem nem jo! Ezert kertem a segitseget! Ha mar arra jo voltam, legalabb ebbe segitsen!! De nem akar! Mitcsinaljak? Nincs mas lehetosegem? Munkahelyevel beszelek esetleg! ?? Segitsetek
2016. nov. 4. 16:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

Én már azt sem értem, hogy te honnan veszed, hogy köteles fizetni az abortuszod felét?! Igen, így lenne korrekt, de ez szemmel láthatóan nem egy korrekt pasi.

Itt is érvényes, hogy a nőn múlik, hogy ha teherbe esik, akkor hogy dönt, megtartja, vagy elveteti. Teljes mértékben a nő kezében van a döntést, és ő rendelkezik a "testéről", a férfinek nincs beleszólása.

De akkor úgy gondolom, hogy abba sincs beleszólása, hogy te ezt miből fizeted ki.

Csak a jóindulatán múlik, mennyit fizet ebből, és az nincs benne egy csepp sem. De józan ész sem, ha inkább fizet gyerektartást.

Azt meg se merem kérdezni, milyen védekezés mellett sikerült összehozni ikreket. Megszakítás, vagy naptár módszer?

2016. nov. 4. 17:56
 12/26 A kérdező kommentje:
Fogamzasgatlo
2016. nov. 4. 18:13
 13/26 anonim ***** válasza:
20%
Tartsd meg a babakat! Nagyon jonni akartak.
2016. nov. 4. 18:21
 14/26 anonim ***** válasza:
62%

igen utolsó, szülje bele a nyomorba....

hát hogyne

2016. nov. 4. 18:34
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
Fizetési előleget nem tudsz kérni? Család? Senkitől nem tudsz kölcsönkérni? Egyébként meg mond meg a csávónak, hogy vagy most perkál, vagy a következő 18 évben.
2016. nov. 4. 20:23
 16/26 anonim ***** válasza:
32%

Tarsd meg add nyiltan orokbe igy tudod hol vannak es jol elnek latogathatod oket .

Ket baba ajandek nagy kincs ne dobd el

Ha barmire szugseged van penzen kivul irj osszeszedjuk nektek.

Nagyon sok gyereket varo part ismerek akik orokbefogadnanak akar fogyatekos babat is.

2016. nov. 5. 10:10
 17/26 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom! Szivem melyen tudom hogy ez lesz a helyes!! Akarmennyire is fajni fog.
2016. nov. 5. 12:35
 18/26 anonim ***** válasza:
69%
Megkérdezném azoktól, akik azt tanácsolják, hogy tartsa meg, mégis mi a fenéből nevelje fel, ha még abortuszra sem telik neki? Miből vesz majd pelenkát, ruhákat stb.? Főleg két gyermeknek.
2016. nov. 5. 12:37
 19/26 anonim ***** válasza:
76%
#18: Ne is próbáld megérteni, ők csak addig tudnak kampányolni, amíg meg nem szülik a gyereket, hogy utána mit fog enni, inni, miből lesz ruhája, iskoláztatás stb, az már nem az ő bajuk.. Szerintük az a felelős döntés, hogy ész nélkül szülünk a nagyvilágba..😊
2016. nov. 5. 12:45
 20/26 anonim ***** válasza:
44%
Hàny èves vagy? Apuka dolgozik? Ha igen 2 gyerek utàn 40% a gyerek tartàs. Tapasztalatbòl tuddom. Ha nem dolgozik akkor bemésh a birosagra es kered hogy az àllam fizesse helyette es utàna rajta követelik. Ha nem fizeti vissza az àllamnak akkor lekell ülnie. Vagy ledolgoznia. Ezt sajnos az èlettapasztalatbòl tudom. De ha el veteted akkor neki semmi kötelessège a fizetès terèn. Ennyit tudok leirni segitsèg gyanànt.
2016. nov. 5. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!