Fogamzásgátló mellett estem teherbe, de nem tarthatom meg?
Még a szüleimmel élek, 18.-ik életévemet betöltöttem, és fog.gátló mellett teherbe estem, a szüleim hallani sem akarnak a babáról. Azt mondták, hogy nem segítenek a babát és engem eltartani, ha abba hagyom a sulit, de ha megszülném abba kéne hagynom. A barátom is kijelentette, hogy ha megtartom a babát róla többet nem hallok. Sajnos bele kell menjek a terhesség megszakításba :'(
De nem tudom, hogy is megy ez az egész, persze ebben sem segít a családom.
Azt tudom, hogy családsegítőbe kell mennem, nőgyógyász után. De ott kit kell keresni és mit kell mondanom? Olyan kilátástalan az egész.
Gondolkoztam azon is, hogy megtartom, és örökbe adom, de a szüleim vagyis anyu erről sem akar hallani. Valaki segítsen :'(
Nézd, nem a kérdező a világ közepe. Még akkor sem ha épp terhes. És az egy dolog, hogy a szülő támogatja a gyerekét, de akkor is lehetnek határok, és nem kötelesek haptákba állni, és minden sz..ból kihúzni a gyereket, aki már amúgy is felnőtt. A szülőknek is lehet külön életük, illetve elképzeléseik hogy szeretnék élni "idősebb" napjaikat. Lehet, hogy ez számodra kevésbé fontos, mert csak a baba élete számít, de szerintem meg figyelni kellene egyéb szempontokat is.
Az életben sok nehéz döntést kell meghozni, ez is most egy ilyen helyzet. Nem lehet mindig az amit szeretnénk.
Ettől függetlenül sajnálom a Kérdezőt, meg ezt a helyzetet, de attól még azt gondolom, hogy a semmire nem kell bevállalni gyereket.
Én azt mondom egy abortusznál egy örökbeadás is jobb..! anyud azért ellenzi mert tudja hogy ha meglátnád nem adnád örökbe valószínűleg.
Kemény döntés bárhogy is döntesz, a következményeket neked kell viselned. Nem anyudnak, nem a barátodnak /sajnos/..neked kell majd elszámolnod magaddal.Hasonló dilemmát éltem át én is 40 évesen, egzisztenciával /aztán nem volt rá szükség/. Írd meg hogy döntöttél..
Kedves Kérdező, mi lett, tudnál írni pár sort..?:)
csak ha nem megterhelő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!