Fogamzásgátló mellett estem teherbe, de nem tarthatom meg?
Még a szüleimmel élek, 18.-ik életévemet betöltöttem, és fog.gátló mellett teherbe estem, a szüleim hallani sem akarnak a babáról. Azt mondták, hogy nem segítenek a babát és engem eltartani, ha abba hagyom a sulit, de ha megszülném abba kéne hagynom. A barátom is kijelentette, hogy ha megtartom a babát róla többet nem hallok. Sajnos bele kell menjek a terhesség megszakításba :'(
De nem tudom, hogy is megy ez az egész, persze ebben sem segít a családom.
Azt tudom, hogy családsegítőbe kell mennem, nőgyógyász után. De ott kit kell keresni és mit kell mondanom? Olyan kilátástalan az egész.
Gondolkoztam azon is, hogy megtartom, és örökbe adom, de a szüleim vagyis anyu erről sem akar hallani. Valaki segítsen :'(
Szia!
Nagyon sajnálom ami veled történik :( a nővérem lánya ugyan így járt mint most te, akkor én voltam az unokahugom mellett nem az anyja, mert ő sem akart segíteni neki.Kérd meg egy bnőd h kísérjen el téged, mert egyedül tudom, hogy nagyon rossz lesz végigcsinálni v esetleg a barátod hiszen ő is ott volt amikor a baba készűlt.Az unokahugomnak a barátja is ugyan ezt mondta amit a te barátod, hát ő a terhesség megszakítás után elhagyta a barátját, mert ha azt vesszük a bajban nem volt mellette és még ő fenyegetőzött elhagyással. Fel a fejjel!
Hello! Elmultal 18 eves, tehat Te dontod el, hogy megtartod-e a babat, vagy sem. Sajna nincs konnyu helyzeted, a szuleid eleg nagy parasztok, h nem allnak melletted. Barmilyen gaz dolgot muvelne is a lanyom, nem tagadnam meg tole a segitseget, elvegre a gyerekem. A masik az, h a palidat a helyedben mar most ruganm ki paros labbal, m ahhoz volt esze, h jol rezze magat, aztan utana mar nem akarja vallalni a felelosseget. Remelem, kiadod az utjat.
Menj el nogyogyaszhoz es ott mindent el fognak mondani, meg azt is, h a csaladsegitoben kit es mit kell keresni. Emellett van mar manapsag egy csomo segelyvonal, amit fel tudsz hivni, ha vegleg kilatastalan a helyzet es nem tudsz kihez fordulni. Csak hasznald a Google-t...Kitartas
Miféle per, 3-as?
Egyik gyógyszer sem ígér 100 %-ot, rendes szedés mellett sem.
A szüleidet én nem minősíteném, el tudok képzelni olyan helyzetet, amiben én is csak az abortuszt tudnám javasolni a lányomnak (bár abban támogatnám, segíteném elintézni).
Minél előbb kezd el intézni, mert csak 12.hétig csinálják meg.
Nagyon sajnállak, a szüleidet nem értem, gyógyszer mellett estél teherbe, ha nem is támogatnak abban h megtartsd, legalább "elintézni" segíthetnének.
Sajnos szerintem is az a legjobb, ha nem tartod meg, senkire sem számíthatsz és valljuk be, még magadat sem tudnád eltartani.
A barátodat meg zavard el a francba, azt értem, hogy nem akarja a gyereket, de ezt normálisan is közölhette volna és melletted kellene állnia, hidd el, nem ő az igazi.
Menj a családsegítőbe, kérj meg valakit, akiben megbízol (rokon, barátnő), hogy kísérjen el. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!