Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hat honapos a kisbabám. és...

Hat honapos a kisbabám. és teherbe estem mit tegyek?

Figyelt kérdés
még mielött bárki az apa felöl érdeklödne nem tud szabit kikérni nem lehet... család meg nincs... sajnos akire számithatok...Sajnos teherbe estem de nincs rá mód hogy megtartsam és mivel ha meg is tudnánk tartani mert nyilván lehetne de beteg voltam antibiotikumot szedtem ezzért már nem tartom meg hisz tuti hogy beteg gyerekem lenne. Nos nincs senki akire rábizhatnám a babát amig korházban vagyok ilyenkor mi a teendő?

2016. szept. 27. 16:26
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
ennyi ...vagy nem ennyi!! ez van de pont nem érdekel a véleményed!! met az biztos jobb hogy örökbe afom és valami idióta fa.fejeknél köt ki igaz?? mikor sokan a saját gyerekeikkel mit tesznek...na ez is jó megoldás ..ja!!! nahagyuk már ez sem jo meg az sem maradjunk ennyiben!! de attól még éppen nem leszel sem jobb ember sem jobb anya ha örökbe adod!! ennyi
2016. okt. 17. 13:53
 52/54 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy végül meggondoltad magad.
2016. okt. 18. 09:42
 53/54 anonim ***** válasza:
72%
kérdező, látszik halvány fogalmad sincs az örökbeadásról.. olyan szigorú teszteken és vizsgálatokon kell átmenni, hogy szinte lehetetlen hogy alkalmatlan ember fogadhasson örökbe. Tudnék mesélni...
2016. okt. 18. 11:20
 54/54 A kérdező kommentje:
mivel eszemben sem volt örökbe adni, és nem is ástam magam bele a témába ez valahol érthető!! de most térdreborulva kérek bocsánatot hogy nem vagyok járatos a témában!!!!!!!!!!!!! bár attól még sok példát mondthatnék...néz utána
2016. okt. 18. 14:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!