Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hat honapos a kisbabám. és...

Hat honapos a kisbabám. és teherbe estem mit tegyek?

Figyelt kérdés
még mielött bárki az apa felöl érdeklödne nem tud szabit kikérni nem lehet... család meg nincs... sajnos akire számithatok...Sajnos teherbe estem de nincs rá mód hogy megtartsam és mivel ha meg is tudnánk tartani mert nyilván lehetne de beteg voltam antibiotikumot szedtem ezzért már nem tartom meg hisz tuti hogy beteg gyerekem lenne. Nos nincs senki akire rábizhatnám a babát amig korházban vagyok ilyenkor mi a teendő?

2016. szept. 27. 16:26
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
62%
Nem lesz beteg Algopyrintol. 13 eve folyamatosan ovszert hasznalunk, lass csodat, nem lettem terhes.
2016. szept. 27. 17:30
 12/54 anonim ***** válasza:
37%

De szerinted még a gyerek felügyeletről is valami állami szervnek kellene gondoskodnia, amíg te abortuszon vagy? Vagy hogyan gondoltad, hogy csak van egy hely dolgot? A legjobb egy bébiszitter lenne. Nálunk az abortuszt megcsinálják egyik nap és másnap mehet haza a nő. Így igazából másfél napot kell megoldási.

De ne magyarázd már meg, hogy egy orvos látatlanban, amniocentezis és minden más nélkül kijelenti, hogy úgyis beteg lesz a gyerek, mert ezt nem vesszük be.

2016. szept. 27. 17:39
 13/54 anonim ***** válasza:
63%
És egy korábbi vetélés miért jelentené azt, hogy ez a baba beteg? Minden terhesség új és új helyzet. De te csak szajkózza a magadét. Ezelőtt még antibiotikum miatt ennek beteg, most egy rejtélyes betegség miatt meg vetélés miatt. Most akkor mi van?
2016. szept. 27. 17:50
 14/54 anonim ***** válasza:
64%
Aha.. algopirintől? Akkor mikor még nincs is összeköttetés az anyai meg magzati vérkeringés között? Én visszaadatnám azzal a dokival a diplomáját, már ha tényleg ilyet mondott. Mivel a fötopalcentáris vérkeringés ilyen fiatal terhességnél még nem kapcsolódik össze az anyaival, úgyhogy tuti nem ettől vetéltél el. Egyszerűen csak nem akarsz gyereket, valld be, nem kell itt előadni hogy beteg lesz a baba meg minden. Hisz akinek csak egy kicsi egészségügyi előképesítése is van, az tudja hogy hatalmas kamu, vagy pedig az orvos vette libáért a diplomáját. És hogy itt minden nem kívánt gyerek védekezés mellett fogant... pereljétek be az óvszergyártót, meggazdagodtok...
2016. szept. 27. 17:51
 15/54 A kérdező kommentje:
a multkor is beteg voltam az elsö terhességemnél szintén lázas stb.... és a doki mondta hogy ilyenkor egyébként egy algopirin is árt a babának... ezért..és most is antibacit szedtem és innen a következtetés ...
2016. szept. 27. 17:53
 16/54 anonim ***** válasza:
77%
Hülyeség, hisz majd hetek múlva lesz kapcsolatba a baba a te szervezeteddel. Nem ítélkezek, nincs hozzá jogom, de nővérem úgy hordta ki a gyerkőcét, hogy rákos volt és láss csodát ő is kapott gyógyszert, és az nem volt valami gyenge mégis lám a gyerek egészséges utána nővéremet rögtön műtötték és kezelték. Ezek kifogások és ezzel nincs is semmi baj, de idővel majd a lelkiismereted nem hagy nyugodni. Ha az a baba tényleg beteg lenne vagy nem akarna élni a természet úgyis elvégezné a dolgát és nem maradna meg.
2016. szept. 27. 18:06
 17/54 anonim ***** válasza:
73%
Ha semmiképpen nem tudod és főleg nem is szeretnéd megtartani, akkor vetesd el. Csak magadnak tartozol számadással, elszámolással. Ha úgy érzed, ez az egyetlen járható út, akkor tedd ezt. Én is antibiotikumot szedtem mindkét terhességem alatt, nem lettek beteg babái, emiatt kár lenne aggódnod, de ha nem látod a jövőjét, úgy érzed nem tudod ezt így most bevállalni, akkor keresd fel a nőgyógyászodat és kérd ki a szükséges papírokat. Majd el kell menned vérvételre, ultrahangra, belgyógyászatra, altató orvoshoz és vagy kétszer a családsegítőhöz elbeszélgetésre. Be kell fizetned a majdnem harminc ezer ft-t és megműtenek.
2016. szept. 27. 18:09
 18/54 A kérdező kommentje:
de mivel nem rendszeres a mensim igy egyszer kétszer már kimaradt egx egx honapban most már a második honap marad ki tehát nem olyan huu de pici a terhesség ..ki irta hogy mennyi idös vagyokM ezért nem is értem a beszolásokat
2016. szept. 27. 18:26
 19/54 anonim ***** válasza:
85%

Barátok, barátnők, volt vagy jelenlegi munkatárs, szomszéd...

Ha senki nincs, akkor bébiszitter.

Ha az sem jó, akkor férjed aznap reggel betelefonál hogy beteg és eljön táppénzre.

2016. szept. 27. 18:28
 20/54 anonim ***** válasza:
77%
Ha két mensi maradt ki, akkor siess, már 8 hetes terhes vagy. Ha sokat tökölsz, már nem lesz kérdés az abortusz. Max a szülésre kell megoldanod a gyerek felügyeletet.
2016. szept. 27. 18:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!