Hat honapos a kisbabám. és teherbe estem mit tegyek?
Sajnálom :-(
Ne aggódj, jó helyen lesz a kicsi. Kitartást neked.
nem vagyok ilyen abortuszos beállitottságu
Neeeem? Valóban? Hova is mész szerdán? Csak nem abortuszra? Nos akkor most mond hogy nem vagy abortusz beállítottságú... és majd a gyereked szemébe tudsz nézni amiért kikapartattad a testvérét ha már normálisan védekezni képtelen voltál?
Miért nem adtad orokbe??
Eletet adtal volna neki es szereto csaladot!!
# 45: haggyál már a süketeléssel, anyámnak 4 testvérét kapartatta ki nagyanyám, az én testvéreimből is köszönte, nem kért - ez van. Kapart magzat nem reklamál, a megtartott és felnőtt meg verje a s*ggét földhöz örömében, hogy nem őt szelektálták (vagy éppen átkozza az anyját mert megszületett, amilyen "szuper" ez az agyonhájpolt létezés).
Aki itt ekézi a kérdezőt, megérdemli, hogy essen teherbe ötös ikrekkel, oszt szívjon!
"Miért nem adtad orokbe??
Eletet adtal volna neki es szereto csaladot!!"
Vagy sem. Vagy örökbe sem fogadják, esetleg kifog egy pedofil apát, és egy életen át azon agyalhat hogy a vér szerinti anyja miért dobta el mint a szemetet. Nem csak jól alakulhatnak az ilyen dolgok, sőt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!