Hat honapos a kisbabám. és teherbe estem mit tegyek?
Figyelt kérdés
még mielött bárki az apa felöl érdeklödne nem tud szabit kikérni nem lehet... család meg nincs... sajnos akire számithatok...Sajnos teherbe estem de nincs rá mód hogy megtartsam és mivel ha meg is tudnánk tartani mert nyilván lehetne de beteg voltam antibiotikumot szedtem ezzért már nem tartom meg hisz tuti hogy beteg gyerekem lenne. Nos nincs senki akire rábizhatnám a babát amig korházban vagyok ilyenkor mi a teendő?2016. szept. 27. 16:26
31/54 anonim válasza:
az hogy megölik, a gyerek problémája...
33/54 anonim válasza:
Van akinek gyerek, fogadd el, én is elfogadom, hogy neked nem az.
34/54 anonim válasza:
33... és milyen problémája?...
35/54 anonim válasza:
Mondjuk hogy megölik...de látom neked és a hozzád hasonlóknak ez nem probléma...
36/54 anonim válasza:
Utolsó, szerintem megölni csak azt lehet, aki előzőleg élve megszületett... de itt nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy hogy lehet egy olyan valaminek (egy embriónak) PROBLÉMÁJA, aminek tudata sincs.
37/54 anonim válasza:
Probléma: elveszik az életét. Ez az én meggyőződésem, de nem vagyok erőszakos abortusz ellenes. Elfogadom a te véleméyedet is.
38/54 A kérdező kommentje:
most őszintén...feltettem egy kérdést minden kamu nélkül mégis vannak itt olyan rosszmáju emberkék akik olyan lelkisérült idioták hogy azt hiszik itt tudják osztani az észt azzal hogy beszologatnak... amugy meg van oldva ennyi.... de amugy meg mint ahogy egy hozzá szolo is irta ez egy olyan hely ahol bárkki kérdezhet akármit ha ebben a témában nem vagy partner, vagyis abortusz ellenes vagy akkor minek irogatsz ide? és igen a másik az hogy ha nem tudok megadni neki minden t amit lehet és kell neki akkor mindek szüljem erre a világra? szenvedni? két gyerekkel én sem dolgozhatok egyhamar ilyen kis korkülömbséggel... és jelenleg más problémák is vannak amit nem fogok itt részletezni, de kinek mi köze hozzá? amit akartam megkérdeztem nem azért hogy itt találjak olyan embert aki segit hanem hogy volt e már vki ilyen vagy hasonlo helyzetben és mit tettek ezügyben...nem véletlen van ez az oldal én is itt vagyok jo ideje de ha olyan kérdést látok ami nekem nem tetszik akkor nem beszologatok hanem megprobálok olyan válszt adni ami esetleg jol jöhet nem epésen irogatni... és igen megilyedtem attol is hogy baja lesz és igen védekeztünk de lám nem én vagyok egyedül ilyen helyzetben vagy nem csak veléem történt ilyen van aki tabletta mellett is teherbe esik akkor az is kamu?? vagy ugy tesztek mintha most hallottatok volna ilyenről elöször...nem ámitom magam de nehari nem 20 éves kis naiv csitri vagyok van egy kislányom akiért bármit megtennék és sem helyzetünk sem az életem nem engedi meg most a második gyereket...ennyi a problémamegoldodott..és igen rohadtul rossz lesz mert nem vagyok ilyen abortuszos beállitottságu de az is felelötlenség szeriintem ha egyre före szüli az ember a gyerekeket és aztán majd esik ahogy puffan..??? egy kis albiban lakunk egy szoba konyha fürdő... jövöre akarunk elmenni innen hogy jobb nagyobb helyen élhessünk ..de ez igy megint el huzodna és nem akarok ugy élni mint a migránsok egymás hegyén hátán mert nem minden a szeretet ha nincs mit adni a gyereknek nem fog jol lakni attol hogy azt mondom szeretlek vagy nem nem veszem meg ezt vagy azt neked...mert párom egyedül dolgozik ...tök kiesö helyen lakunk sajnos...egy bolt 20 perc és télen is mi van?? nem azért mert persze meg lehet oldani ha akarja az ember de feleslegesen had ne szenvedjünk mind a hárman az én és a párom hibájábol... sajnos van ilyen... amugy valoban gyogyszertöl valszeg nem lenne baja mostmár tudom... de kövezzetek meg érte.... szerintem mindenki élje a maga életét és ha tanácsot adtok a másiknak akkor ugy tedd hogy azt te magad is megfogadnád!!!.na nem... ha annyira tudjátok osztani az ész akkor csináljátok ti igy ahogy mondjátok...fogadjátok meg a saját tanácsotokat mert sosem tudhatja az ember hogy mikor milyen helyzetbe keveredik ennyi
2016. okt. 1. 00:17
39/54 anonim válasza:
A 10es válaszban még gumival védekeztél...
:-D
Gyorsan változik a védekezési forma!
" de nehari nem 20 éves kis naiv csitri vagyok"
Biztos??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!