Meg tartsam vagy válasszam azt az utat, amit nem szeretnek?
Figyelt kérdés
Van egy baratom 20 eves van munkahelye ,kocsija,es jo korulmenyek kozt él.
Nem olyan regota vagyunk egyutt és hát teherbe estem tole ,amit valami szinten nem is banok ,mert orulok neki.
De en 18 vagyok es meg suliba .
Neki 2 szakmaja is van es dolgozik is szorgalmas gyerek amugy ,de nem akarja hogy meg tartsam ,mert csak hatraltatni fog minket meg ugye,ha meg tartanam naluk laknank ,de nem hiszem hogy jo otlet lenne ,mert az anyukaja ,mint az idojaras kiszamithatatlan...
Allitolag szeret nagyon is meg hogy o is vágy arra az eletre ,de meg nagyon gyerekek vagyunk hozza...
De nekem hiaba ilyen fiatal vagyok nem lenne szivem meg olni a sajat kedvemet csak azert ,mert ot hatraltatom abba ,hogy tovabb élje az életét nelkulem vagy velem.
2016. szept. 20. 19:28
31/31 anonim válasza:
Ha a kérdés igaz lenne,akkor azt mondanám,hogy menj abortuszra habár nem gyakran szoktam erre buzdítani senkit sem,de úgysem maradsz együtt egy 20 éves sráccal aki nem is akarja egyrészt,másrészt a buli meg a csavargás az élete.Anyukád sem veheti a te gyereked a nevére,meg amúgy sem,amit kigondoltál,az büntetendő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!