Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Meg tartsam vagy válasszam...

Meg tartsam vagy válasszam azt az utat, amit nem szeretnek?

Figyelt kérdés

Van egy baratom 20 eves van munkahelye ,kocsija,es jo korulmenyek kozt él.

Nem olyan regota vagyunk egyutt és hát teherbe estem tole ,amit valami szinten nem is banok ,mert orulok neki.

De en 18 vagyok es meg suliba .

Neki 2 szakmaja is van es dolgozik is szorgalmas gyerek amugy ,de nem akarja hogy meg tartsam ,mert csak hatraltatni fog minket meg ugye,ha meg tartanam naluk laknank ,de nem hiszem hogy jo otlet lenne ,mert az anyukaja ,mint az idojaras kiszamithatatlan...

Allitolag szeret nagyon is meg hogy o is vágy arra az eletre ,de meg nagyon gyerekek vagyunk hozza...

De nekem hiaba ilyen fiatal vagyok nem lenne szivem meg olni a sajat kedvemet csak azert ,mert ot hatraltatom abba ,hogy tovabb élje az életét nelkulem vagy velem.

2016. szept. 20. 19:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%

Jah,persze, védekezés mellett...itt mindenki úgy lett terhes!

Nem sok eszed van! Anyukád mit akar a nevére íratni? A te gyereked? :-) nem ház az a szegény gyerek,hogy csak úgy névre írják...

2016. szept. 20. 20:26
 12/31 A kérdező kommentje:

Ja te már csak tudod , hogy estem teherbe hisz ott voltál! :) Nem a kritikát várom vagy a szarkazmust ,hanem egy megértő válaszra várok ,ami segít döntést hozni és,hogy van-e lehetosegem arra ,hogy ne kelljen meg tenni azt,amit nem akarok.

Nem vagyok buta csak kétségbe vagyok esve.

Van aki meg érti a helyzetem ,de van ,aki nem és csak le kezelő tud lenni a másikkal! Szoval ilyen le kezelő válaszokat nem kérek .

Aki megértő tud lenni es probal segiteni legalabb egy normalis mondattal annak koszonom.

2016. szept. 20. 20:35
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
Itt tényleg mindenki védekezés mellett esik teherbe. Vicc. Inkább valljátok be h csak csináljátok de azt se tudjátok mit. Persze a következmény már nem tetszik annyira.
2016. szept. 20. 20:40
 14/31 anonim ***** válasza:
79%
Csupasz fenekre gyereket szulni nem epp jo dolog. Naponta olvashatsz hasonlokat.
2016. szept. 20. 20:40
 15/31 anonim ***** válasza:
53%
"Van egy baratom 20 eves van munkahelye ,kocsija,es jo korulmenyek kozt él. " Ha a nyakába varrod a csemetét, akkor ez a fenti három, ami rövid időn belül nem lesz neki.
2016. szept. 20. 20:43
 16/31 anonim ***** válasza:
71%
Ev elejen meg abortuszon voltal. Gratulalok!
2016. szept. 20. 21:09
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Most mar 1000%, hogy szandekosan estel teherbe.
2016. szept. 20. 21:13
 18/31 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagyok vérgőzösen abortusz-ellenes, de ha a nő szíve szerint megszülné, de külső kényszer miatt abortusz mellett dönt, az nem szokott jól elsülni.

A kapcsolatodnak jó eséllyel annyi, mert a párodban mindig azt látnád, hogy miatta kellett megölnöd a gyereket, ha meg megtartod, akkor valószínűleg azért fogtok szétmenni. Szóval a jövőt illetően úgy tervezz, hogy valószínűleg nem maradtok együtt, vagy ezért, vagy azért.

A realitás az, hogy ha megtartod a kicsit, akkor egyedül fogod nevelni, tehát így kell tervezned. Ha valami okból mégis együtt maradtok, az csak pozitív csalódás, jobb a nehezebb útra felkészülni.

A gyereket nem lehet senkire ráíratni, és árvaságit sem kaphat, hiszen él mindkét szülője. Elég nehéz lenne eljátszani, hogy anyukád szülte apukádtól, aki már elhunyt, érted, ugye?

2016. szept. 20. 21:52
 19/31 anonim ***** válasza:
93%
Arra nem válaszoltál még, hogy mit íratna anyukád a nevére???
2016. szept. 20. 22:12
 20/31 anonim ***** válasza:
79%

" De ha a nevére iratja anyukam akkor az árvaságit azt kapná? Mert akkor sokkal elonybe lennek ezzel"

Hát persze,egy másodpercet nem dolgoztál,felnyomnak "valami véletlen" folytán és máris azt lesed,hogyan tudnál minél több pénzt szipolyozni az államtól.

Szép kis családalapítási terv mondhatom!

Még jó,hogy anyád nem tudja a "nevére íratni" a gyereket.

2016. szept. 20. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!