Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Meg tartsam vagy válasszam...

Meg tartsam vagy válasszam azt az utat, amit nem szeretnek?

Figyelt kérdés

Van egy baratom 20 eves van munkahelye ,kocsija,es jo korulmenyek kozt él.

Nem olyan regota vagyunk egyutt és hát teherbe estem tole ,amit valami szinten nem is banok ,mert orulok neki.

De en 18 vagyok es meg suliba .

Neki 2 szakmaja is van es dolgozik is szorgalmas gyerek amugy ,de nem akarja hogy meg tartsam ,mert csak hatraltatni fog minket meg ugye,ha meg tartanam naluk laknank ,de nem hiszem hogy jo otlet lenne ,mert az anyukaja ,mint az idojaras kiszamithatatlan...

Allitolag szeret nagyon is meg hogy o is vágy arra az eletre ,de meg nagyon gyerekek vagyunk hozza...

De nekem hiaba ilyen fiatal vagyok nem lenne szivem meg olni a sajat kedvemet csak azert ,mert ot hatraltatom abba ,hogy tovabb élje az életét nelkulem vagy velem.

2016. szept. 20. 19:28
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
A saját gyerekemet*
2016. szept. 20. 19:30
 2/31 anonim ***** válasza:
35%
Teljesen jól látod. Én megszültem.
2016. szept. 20. 19:32
 3/31 anonim ***** válasza:
41%
Szüld meg a babád, biztosan nem fogod megbanni
2016. szept. 20. 19:37
 4/31 anonim ***** válasza:
40%

Tarsd meg de ne bánd meg később.

A Te szüleiddel mi a helyzet?

Attól függetlenül hogy Ő nem akarja a felelősség az övé is és gyerektartás kell fizetnie mert dolgozik. A fiúk/férfiak menekülnek a felelősség alól még tudnak.

2016. szept. 20. 19:44
 5/31 anonim ***** válasza:
73%

ha baratodhoz költözöl, szules utan es terhesseg alatt teljesen ki leszel szolgaltatva a fiunak es a csaladjanak.

Lehet amig te a babat vigyazod addig ö bulizni fog es meg csak meg se engedheted magadnak, h vitazz vele, mert anyosod hazaban leszel, majd megmondjak, h te akartad, es fogadd el a helyzetet, vay mehetsz amerre akarsz.

Ezeket meg kell gondolni, ami lehet.

2016. szept. 20. 19:45
 6/31 anonim ***** válasza:
78%

Abortusz.

Nem tervezett gyerek, túl fiatalok vagytok, nem stabil a kapcsolat, nincs anyagi fedezet, nálad munkatapasztalat se. Erre minek gyereket szülni? Ha a pasid meggondolja magát és kitesz mondjuk 6 hónapos terhesen, akkor mit csinálsz? A szülés után a gyesbol meg csaladopotlekbol max ehenhalni lehet

2016. szept. 20. 19:55
 7/31 A kérdező kommentje:

Csavarogni szeret az biztos eddog mindig egyutt mentunk bulizni is.

Mar csak anyukam van apukam meghalt ,anya biztos nem hagyna magamra es segitene csak eleg nehez lenne..De ha a nevére iratja anyukam akkor az árvaságit azt kapná? Mert akkor sokkal elonybe lennek ezzel.

Es akkor amikor mar meg lenne a gyerek esti gimibe folytatnam .

Nem fogom azert meg olni mert mas azt akarja

2016. szept. 20. 19:57
 8/31 A kérdező kommentje:

Eleg bele gondolni az abortuszba mar meg vagyok viselve.

Nagyon nehez dontes.De ha van segitsegem .De sose tudhatom mi fog torteni

2016. szept. 20. 20:00
 9/31 anonim ***** válasza:
61%
Fiatal vagy es eleg butuska,mar ne is haragudj. Vedekezesrol hallottatok mar?!
2016. szept. 20. 20:13
 10/31 A kérdező kommentje:
Védekezés mellett estem teherbe.
2016. szept. 20. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!