Hogy vegyem rá a lwgjobb barátnőmet hogy ne menjen abortuszra? Deoressziós emiatt is érezheti úgy hogy neki nem kell a pici?

Figyelt kérdés
Tudom hogy megbánná és most depressziós segítek neki ahogy tudok de jó lenne pár ötlet!
2016. szept. 11. 16:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Sehogy nem tudod rávenni, ha eldöntötte, akkor úgyis megteszi. Legfeljebb a véleményedet közölheted vele finoman, az meg vagy érdekli, vagy nem. Tavaly egyik barátnőmmel kb. hasonló helyzetben voltunk, nem akarta megtartani a babáját, próbáltam mellette állni, elkísértem a vizsgálatokra stb., de nem próbáltam kampányolni amellett, hogy tartsa meg a babáját, mert ez az ő meg a párja magánügye. Szerencsére végül ő az utolsó pillanatban meggondolta magát. Reménykedj benne, hogy a te barátnőd is így dönt.
2016. szept. 12. 08:55
 12/21 anonim ***** válasza:
12%

Mutathatsz neki alternatívákat. Ő most a depresszió és a hirtelen jött, váratlan terhesség miatt is összezavarodott, egyáltalán nem lát tisztán. (csőlátás, ahogy mondani szokás).

Ne erőszakos légy vele, hanem vázold fel, hogy mit hogy tud megoldani a picivel is. pl ha tanul, kérhet egyéni tanrendet, ha dolgozik, vannak bölcsik, ahova már akár terhesen is jelentkezhet, hogy mondjuk 8 hónaposan akarja majd beiratni (gonodljunk bele, a nagy nyugati országokban 4 hónaposan már dolgoznak az anyák és bölcsi van vagy bébiszitter), hol lehet olcsón babaruhát kapni, milyen segélyszervezetek vannak, ahonnan kaphat segítséget (mi kétszer is kaptunk a Katolikus Karitásztól fél évnyi pelenkacsomagot, a DM-el van minden tavasszal egy közös akciójuk), felajánlhatsz neki bébiszitterséget alkalomadtára ilyenek. Próbáld felrázni, hogy nem szűnik meg az élete attól, hogy lesz egy gyereke.

Apuka hogy áll a témához? Esetleg vele is lehetne beszélni.

2016. szept. 12. 09:25
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Inkabb megfelelo vedekezesre vedd ra
2016. szept. 12. 14:35
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Mi jogon gondolod h Te jobban tudod mI a jo NekI?!?

Felnott volt szexelnI, felnott a.donteshez.

Az Ő teste, èlete!

2016. szept. 13. 23:31
 15/21 anonim ***** válasza:
87%

Barmennyire is legeslegjobb barátok vagytok, ebbe akkor sem szólhatsz bele, mert nem tartozik rád. Ha ő nem akarja, aminek nyilván megvan az oka, akkor ne akard ráerőltetni. Kényszerből még csak véletlen se szüljön.

Egyébként bírom, hogy rögtön megjelenik a sok ítélkező keselyű, akiknek a leghalványabb fogalmuk sincs arról, hogy miért menne a kérdező barátnője abortuszra, de máris azonnal dobálóznak ismeretlenül és kőkeményen ítélkeznek. Kész hanyinger.

2016. szept. 17. 20:18
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem ilyen egyszerű. Pl depresszió előtt akart volna gyereket? Vagy van olyan anyagi+családi háttér ami segíti?

Azt ne felejtsük el hogy terhesség alatt lehet nem is szedhetne a depressziójára gyógyszert, ha meg bekap egy szülés utáni depressziót az a mostanival kombinálva katasztrofális eredményekhez vezethet.

Szerintem inkább gyógyuljon meg előtte, lehet az egész gyerek dolog még mélyebbre lökné.

2016. szept. 18. 23:49
 17/21 A kérdező kommentje:
Miért ne lennénk meg már 18 évesek? Fogadjál úgyis elveszted,nem kell ide írni ha nem a kérdésre válaszolsz és megtartotta meggyógyult és boldog és ha már annyi itt a kötekedő tehén akkor elárulom hogy támogattam mindenben én normális válaszokat kértem nem ítélkezést kötekedő szajháktól akik jobban tudják tudom e milyen egyedül gyereket nevelni..pontosan tudom ti kutyák;)
2016. dec. 15. 15:23
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Gratulálok, az intelligencia szinted alulról súrolja a béka hátsó felét, igazi tahó vagy, legyél rá nagyon büszke! Más tudásra kap diplomát, te meg a bunkóságra, van ez így..
2016. dec. 15. 17:12
 19/21 A kérdező kommentje:
Téged senki sem kérdezett nem kértem ítélkezést te szánalom
2016. dec. 15. 18:09
 20/21 A kérdező kommentje:
Előttem többen írtak olyat amit nem kéne engem meg ne minősítsenek ilyenek köztük meg te sem
2016. dec. 15. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!