Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barátnőmet veri a pasija...

Barátnőmet veri a pasija terhesen. Mit kellene tenni?

Figyelt kérdés
A pasi rendőr. Idegbeteg f.... A munkája miatt meg mert folyton számítógépes játékokkal játszik. A lány nem áll túl jol anyagilag és klasszikusba nyomja a bántalmazott nők szövegét, hogy de szereti és hogy nem lesz többször. Nem akarok tobbet ártani nint amennyit segítenék. Mit kellene, lehet ilyen esetben tenni? Ilyen ember szerintem a baba megszületése után sem lesz jobb
2015. okt. 12. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A barátnőd vélhetőleg felnőtt ember. Neki van joga eldönteni tűri-e a bántalmazást, vagy lép valamit.
2015. okt. 12. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:

www.divany.hu/poronty/2015/02/19/a_terhes_not_vered_a_magzatot_is_bantod/

Ezt így mutasd meg neki.

Illetve említsd meg, hogy a baba már most sérül.

Ajánld fel a segítséged. A bántalmazás nem az első pofonnal kezdődik. Olvass kicsit utána a témának, és kérdezd meg esetleg a NANEt hogy hogyan tudsz érdemlegesen segíteni a barátnődet!

2015. okt. 12. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Én mint ex-bántalmazott annyit tudok neked mondani hogy közbelépned fölösleges amíg a nő maga tagadásban él. Amíg nem érik meg benne a gondolat hogy lépjen addig minden közbelépés fölösleges mert téged fog hibáztatni hogy tönkretetted a családi életét, a pasihoz pedig foggal körömmel fog ragaszkodni.

Annyit tehetsz, hogy próbálod elültetni a bogarat a fejében, nyugodtan hivatkozhatsz a babára is, sőt.. ebben a történetben ő a legfontosabb. Arra hogy a fickó megváltozzon szinte 0 az esély és később a gyerekkel is agresszív lehet. Mondjuk az is érdekes hogy szabadidejében számítógépen játszik.. érdekes fazon lehet. Szóval anyukát próbálgasd meggyőzni. Átmenetileg sem tudna sehová menni? Szüleihez?

2015. okt. 13. 05:09
 4/5 anonim ***** válasza:

"és később a gyerekkel is agresszív lehet"

Az a baj, hogy a gyerekkel nem is kell így viselkednie. Pszichésen pont ugyanakkora kárt okoz, ha a gyerek rendszeresen azt látja, hogy az anyját erőszak éri.

Ezt egyrészt a szakirodalom is leírja, másrészt egy "véletlen kísérlet" alapján is meg tudom erősíteni. A férjem egy polcon pakolt, én mögé sétáltam, de ezt nem hallotta. Hirtelen megfordult (nem számítva arra, hogy áll valaki mögötte), én is pont léptem - ebből sikeresen lett egy pofonszerűség. Mivel körömmel belekapott a szemembe, én fájdalmasan felordítottam és összehúztam magam a szememet fogva.

A gyerek ugye annyit látott, hogy csattanás, üvöltés, anyja magzatpózban vonyít. Nagyon elkezdett sírni, pedig a férjem azonnal "bocsánat, ne haragudj, nem láttalak, mit hozzak, mitől jobb, ne haragudj" mantrával próbált segíteni rajtam. Amint elmúlt az éles fájdalom, már én is röhögtem rajta, hogy ilyen bénák is csak mi lehetünk.

A gyereket nagyon nehéz volt megvigasztalni, pedig agresszió nem volt a jelenetben! És amúgy se látott soha agresszív viselkedést.

2015. okt. 13. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző amit leírtál egyértelmű. Csak egy vak nőre avval nem biztos hogy hatni lehet.
2015. okt. 13. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!