6 hetes terhesen dolgozhatok vendéglátásban?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok pultosként dolgozok a jelenlegi helyemen 7 hónapja vagyok. Szabadnap heti 2 van , amugy 12 órába dolgozom. Táppénz nem nagyon van ....
Az lenne a kérdésem milyen megoldásaim lennének? Mikor mondjam el a fönőknek ? Sokszor vagyok rosszul főleg reggelente , hànyok stb. Köszönöm a segítséget.
2015. okt. 11. 12:44
1/10 anonim válasza:
Szia! Nagyon sokáig úgysem titkolhatod! Kismama nem éjszakázhat és 12 órázhat!!! Szóval jobb,ha mielőbb elmondod! Mi az,hogy nincs tp.? Olyan nincs....hacsak nem vagy bejelentve!
2/10 anonim válasza:
Nover vagyok, a 8. honapig dolgoztam 12 oras muszakban, betegek kozott.
A terhesseg nem betegseg.
3/10 anonim válasza:
Az már a te butaságod! Főleg olyan helyen ahol bármit össze lehet szedni!
Engem kiírt az orvosom veszélyeztetett terhesként tp.-re!
4/10 anonim válasza:
Kulfoldon elek, es itt NEM irnak ki tappenzre, mert a babanak semmi baja nem lesz egeszseges terhesseg eseten. Sehol nem divat ez, csak otthon. Erdekes modon megis megszuletnek a gyerekek...
5/10 anonim válasza:
Addig dolgozz, amíg bírod. Amúgy én sem értem, hogy mi az, hogy nincs táppénz? Ha be vagy jelentve, akkor van.
6/10 A kérdező kommentje:
Be vagyok jelentve csak a fonok hangulyozza h nincs tappenz szabadsag is max 4 nap, ha tudnak helyettesiteni mert harman vagyunk .birom a munkat annyi h vigyazok nem emelek mert azt az orvosom is mondta . De nem tudom hogy kellene nekem is helyesen cselekdnem.
2015. okt. 11. 14:19
7/10 anonim válasza:
Azt, hogy kell-e táppénz, az orvos mondja meg, nem a munkáltató! Neki ehhez nincs joga! Ki már nem rúghat, mert védett vagy, emiatt nem kell aggódnod. Azt tedd, ami neked és a babának biztonságos. Ezt meg a nőgyógyász mondja meg. Mikor mész?
8/10 A kérdező kommentje:
Most voltam csutortok ket het mulva megyek es akkor ad leletet. Dolgozni dolgozhatok.én ugy gondoltam hogy akkor mondom el neki .
2015. okt. 11. 14:42
9/10 anonim válasza:
Akkor gondolom úgy értette, hogyha sokat vagy táppénzen, akkor megválnak tőled. De mivel védett vagy, és nem rúghat ki, nyugodtan menj majd táppénzre, ha nem bírod. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
2015. okt. 11. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!