Megujjaztam a barátnőmet és lehet kicsit ondós volt a kezem (a sajátomtól). Ettől lehet terhes?
"Hallottam olyan hogy 10 centiig bent kell lennie ahhoz hogy megtermékenyüljön egy lány. ez így van?"
Ez úgy hülyeség, ahogy van.
"Aznap kellett volna megjönnie neki mikor ez történt és általában pontosan jött neki"
Kicsi az esély rá, hogy valaki ilyenkor esik teherbe, de nem lehetetlen.
(az elmúlt egy hónapba kezdtünk el nemi életet élni és csak erre tudunk gyanakodni) most viszont 4-5 napot késik. Lehet hogy terhes lett vagy ettől nem lehet?
4-5 nap késés után már nyugodtan vehettek egy tesztet, ha gond van, kimutatná. Ennyit megér, hogy megnyugodjatok.
Szerintem nem!
De ha kb 10 nap múlva sem jön meg neki akkor vegyetek tesztet és csináljátok meg.Hamarabb ezt a balesetet egy teszt sem fogja kimutatni...
3-as
kicsit ondós volt a kezem (a sajátomtól)
Bocs, de ezen hangosan felröhögtem. Enélkül simán azt hittem volna, a barátnődétől...
"a sajátomtól"
Pedig azt hittem ,elötte kiverted valakinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!