Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes attól, hogy...

Lehet terhes attól, hogy megujjaztam?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a barátnőm orálisan, és kézzel kényesztetett, elélvezésem nem volt. Ezután megujjaztam őt, de lehetséges hogy a kezemre előváladék került pici mennyiségben, (Mivel hozzáértem a kezéhez) Miután abbahagyja a kényesztetést, mindig kezet mosunk, de egyszer lehet hogy nem így tettünk. (Nem biztos, de nagyon félünk. Ő 18, én 19, nem kéne hogy érettségi időben csússzon be...sőt, ne csússzon be!!!) Szerintetek lehet terhes?

2015. máj. 24. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
remélem nem biosz a választott érettségi tantárgyatok ;)
2015. máj. 24. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Minimális az esélye, szinte nulla. Ha volt is elovaladek nem biztos hogy a kezedre került, másrészt levegőn azért addig nem húzzák a spermiumok.
2015. máj. 24. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Én úgy halottam,hogy ha nem péniszről/ből kerül a hímivarsejt a női hüvelybe hanem külső tárgy ez esetben ujjról akkor nem ,hogy nő a terhesség esélye,hanem a 2ős megtermékenyítés. Tehát valószínűbb az iker terhesség..

Pláne ha a barátnőd nem ment utána kizuhanyozni a lukát...!!

Majd számoljátok a napokat,hogy mikor fogant meg a kicsit illetve a kicsik és ahhoz mértem,vegyetek tesztet:)

Gratula a kicsikhez:)

-.- -.-

2015. máj. 24. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ohh baxus.. Most nézem,hogy előváladék..

Akkor nagyobb a baj,mert azok a kis fickók sokkal gyorsabbak,és ügyesebbek... Nem véletlen az jön előbb a Spermánál.. Nem esett le? :)

2015. máj. 24. 22:34
 5/10 anonim ***** válasza:
67%-os, írd már meg, 3as vagy 4es ikrek lesznek??? :D
2015. máj. 24. 22:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ahány ujjacska szaladt be annyi kis gyerkőc lesz:) Áhh a sors iróniája!! :))
2015. máj. 24. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Én úgy hármas ikrekkel lettem terhes:D:P
2015. máj. 24. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Remek!

Írni nem tud helyesen, de baxni azt igen!

Persze a következményeivel nincs tisztában, de azért csinálja...

Gratulálok!

"Hülyék paradicsoma" várj meg, érkezünk már!

-.-

2015. máj. 24. 22:50
 9/10 anonim válasza:

Terhesnek lehet terhes a csajszi, de az elég valószínű, hogy nem te leszel a gyermek apja. Persze ha szépen megkér rá és van kedved hozzá a nevedre írathatod a születendő gyerkőcöt.

De viccet félretéve, (bár belegondolva nem is olyan vicces) 2-es jól írja, nem sokat bírnak ki a spermiumok a levegővel érintkezve.

Plusz az előváladékban ugyan lehet spermium, de sokkal kevesebb van belőlük benne mint, mint amikor elmész.

Plusz a női nemiszervben minden úgy van kitalálva, hogy gyakorlatilag egy akadálypálya a spermiumok számára. A cél ugyanis nem az, hogy több millió életképes spermium termékenyítsen meg egy petesejtet, hanem az, hogy a leggyorsabb és legerősebb tegye ezt. Azaz millióból kb 1. db. Ezen kívül, Ha a lánynak ezidőben nem volt peteérése +-2-3 nap, akkor egyszerűen nincs amivel találkozzanak még véletlenül sem.

Szóval igen kicsi az esélye a dolognak, hogy ujjazás miatt teherbe essen.

De ha biztosra akartok menni, vegyen a lány tesztet a Gyógyszertárban, legalább kettő vagy 3-at csináljon, aszerint ahogy az rajta van a leírásában. egy teszt nem tesz, két különböző eredmény esetén az egyik lehet akár fals is, háromból 2 pozitív esetén vagy nem te vagy az apa, vagy vegyél lottót, mert piszok szerencsés voltál és a pénzre is szükséged lesz.

Amúgy pedig tanuld meg, hogy ha nem akarsz váratlanul apa lenni, akkor lemosod, vagy megtörölgeted a kezed, mielőtt olyan helyen nyúlkálsz (még ha kicsi is az esélye).

Ésszel kell ezt is csinálni, akkor is ha elragad a hév, mert a hormonok végzik a dolguk.

2015. máj. 25. 02:58
 10/10 anonim ***** válasza:

"a barátnőm orálisan, és kézzel kényesztetett, elélvezésem nem volt."

Akkor minek csináltátok?

2015. máj. 25. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!