Korai terhesseg eseten is csak az abortusz az egyetlen lehetoseg?

Figyelt kérdés
Ugy nez ki terhes vagyok. Meg nem biztos azt mondta a nogyogyasz hogy nem tudja de fennall a lehetosege,ezert ultrahangra kuldott. Olvastam az interneten hogy van egy bizonyos terhesseg megszakitasra alkalmas tabletta,amit korai terhesseg eszlelesekor alkalmaznak,de van ahol azt irja hogy forgalomba van es van ahol azt hogy nem. Csak az abortusz marad kizarasos alapon?
2016. júl. 23. 09:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Huuu 8 as.... Te nagyon ostoba ember vagy....
2016. júl. 24. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Ezt pont egy olyan ember mondja, aki ismeretlenül leáll vitatkozni és undorítóan ítélkezni, csak mert a másiknak nem egyezik meg a véleménye az övével....:) Szerintem ezek alapján te vagy itt az ostoba, úgyhogy inkább nézz magadba!
2016. júl. 24. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:
24%
Nekem nem kell magamba neznem. Mert ne nem olom embert. Te siman kinyirnad a gyereked. Tudod en inkabb otszor szultem. Mert szeretem a gyerekeket. Naagyon is. Es inkabb felnevelem oket. Es nem arra tanitom egyiket sem hogy majd ha terhes lesz akkor olje meg oket. Vallalni kell a felelosseget. Persze ha beteg akkor mas temarol beszelunk. Sajnos ezt tudom. De hala istennek tobb eszem van nalad. Es ez vigasztal. 🤗
2016. júl. 25. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:
44%

Mint ahogy nekem sem, hisz én sem ölök embereket... Jesszusom, te hallod magad??! Nem is ismersz! Fogalmad sincs ki vagyok, mint ahogy nyilván arról sem, hogy soha az életben nem voltam abortuszom, de folyamatosan csak minősítgetsz, kritizálsz és kapásból ítélkezel, csak mert nem azt mondom, ami SZERINTED a helyes!! Az, hogy neked ennyire le van korlátozva a gondolkozásmeneted, az már a te egyéni szoc.problémád, de fogd már fel végre, hogy rengeteg ember nem tartja gyilkosságnak az abortuszt! Ennyi, hiába jössz itt azzal, hogy "kinyírják" és "megölik", mert ez szerinted van így. Ettől még senki nem lesz gyilkos. Ha jól tudom egy orvos és nő sem csücsül börtönben abortusz miatt..

És erre mondom azt, hogy még neked van megjegyzésed másokra... Aki undorító dolgokat vág minden ok nélkül a másik fejéhez! Fogalmad nincs pl a kérdező miért menne abortuszra, de ő is gondolom a világ legnagyobb k*csögje és egyben egy utolsó gyilkos is, mert abortáltatni akar..

Inkább ezen gondolkodnék el, hogy ilyen súlyos szavakkal dobálózol, mint gyilkos, és mind ez nem elég, mert olyan emberre mondod, akit az életedben nem láttál és nem is ismersz. Gratulálni tudok neked! :) Gyilkos esetleg az, aki szánt szándékkal, egy már megszületett, élő és fejlett embert megöl. Na az gyilkos.

Csupán reálisan nézem a helyzetet és igen is van az a szituáció, amikor az abortusz a jobbik megoldás. Kezdve a beteg gyereken át, az erőszakból fogant vagy épp védekezés melletti nem kívánt terhességig.

A másik oldal, akik nem is védekeztek: azon a részen, hogy nem védekeztek felesleges lovagolni, mert azzal már utólag nem lehet mit kezdeni, visszaforgatni az időt nem lehet, DE ha egy olyan nő esik teherbe ily módon, aki a kisujja körmének a hegyében sem érez egy szemernyi késztetést sem egy gyerekhez, aki egyszerűen nem anya típus, nem való szülőnek, mert türelmetlen hozzájuk, az minek szülje meg most őszintén? Vagy aki pocsék anyagi helyzetben van és magát alig tudja eltartani? Szülje meg csak azért, hogy ne szólják meg a hozzád hasonló ítélkezők? Szülje bele a nagy világba, nem baj ha nem lesz mit ennie, legalább megszültem. Nem baj, hogy azt a gyereket egyetlen porcikám sem kívánja, megszülöm aztán majd egész életében éreztetve lesz vele, hogy nem kívánt gyerek és nem szeretik, nulla törődés stb.

Igen, ez aztán a felelős gondolkodás, szüljünk bele a nagy világba, aztán majd lesz, ami lesz. Az a világ hála a magasságosnak elmúlt már, mikor szülni kellett, ha akartad, ha nem. Ha becsúszott 1, megszülted, kész. Ha még egy, akkor azt is. Nem volt választás, de ma már szerencsére ez nem így működik és a nőnek van beleszólása a saját életébe és testébe..!

Ezzel tudtok jönni, hogy vállalni kell a felelősséget. De rohadtul nem minden áron. Miért kéne 2 ember életét is tönkre vágni (nő és a férfi) egy nem kívánt gyerekkel??! Neked az a felelősségvállalás, hogy teljesen alkalmatlan emberek is szüljenek össze-vissza? Megfelelő körülmények és egyéb létszükségletű dolgok nélkül? Szerintem mindenki el tudja dönteni saját maga, hogy mit hogy csinál a saját életében és nem hinném, hogy pont te lennél az a személy, aki olyan helyzetben van, hogy mások életébe beleavatkozva és okoskodva megmondja mit és hogy csináljanak, miért és mikor vállaljanak felelősséget..!

"De hala istennek tobb eszem van nalad."

Ezen most jót röhögtem. Maradjunk annyiban, hogy még mindig nem ismersz, de minden egyes hsz-edben gyilkosnak nevezel.. Én ezzel azért annyira nem büszkélkednék, nem hogy még okosabbnak tituláljam magam másoknál. De ezzel is csak magadat minősíted, szóval csak hajrá.

2016. júl. 25. 22:52
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Igen. Meg mindig tobb eszem van nalad. Mert jokat rohogok h ennyi eszed van hogy meg mindig vizonyitgatod az igazad. Ennyi esszel csodalom hogy tudsz elni. Befersz az ajton? Na mindegy. Kinlodj tovabb. Engem nem erdekel tovabb a hulyeseged. Irogass meg. Van aki meg olvassa es rohog rajtad szerintem. Eg aldjon.
2016. júl. 26. 12:47
 16/17 anonim ***** válasza:
37%

Nyugodj meg neked sincs több eszed egy marék szárított lepkénél, csak könnyebb a másikra mutogatni. Én a saját véleményem írtam le már az első hozzászólásomban is, te pedig egyből belémkötöttél, majd utána el kezdtél kritizálni és minősíteni!! Te kezdted és nem én, hogy undorító stílust vettél fel, hogy egy emberszámba nem vehető izé vagyok, nincs szívem, gyilkos vagyok stb....Ismerős?! Ezeket te írkáltad nekem ismeretlenül, úgyhogy még ne neked álljon fel, mert nincs amire. Kicsit nézz tovább az orrodnál, mert nem én voltam, aki nekiállt mocskolódni, de nyilván neked van több eszed, hát hogyne. :D

Te is épp annyira a saját igaznak vélt "érveidet" próbáltad bizonygatni, mint ahogy én leírtam a sajátomat. Te voltál aki minden áron be akarta igazolni, hogy az abortusz igen is gyilkosság és én is csak egy gyilkos vagyok, ha elfogadom az abortuszt, szóval mielőtt leírsz valamit nem ártana végiggondolni. Egy percig nem kínlódtam elhiheted, azt te kezdted el, akkor mikor kapásból leálltál hisztizni, hogy milyen ember az, aki abortáltat, holott a kutya nem foglakozott veled.

Rajtad is bőven röhögnek az emberek, csak a különbség hogy te nem veszed észre magad és azt hiszed többet érsz és felsőbbrendű vagy mindenkinél, aki elfogadja az abortuszt.:)

Mondogasd még magadnak, hogy neked mennyivel több eszed van, talán a végén még neked sikerül elhinned. :D

2016. júl. 26. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:
37%
Egyébként épp ilyen válaszra számítottam, ahol megint csak mocskolódni tudsz, de egy épkézláb érvet és mondatot nem tudsz leírni, mert egyszerűen nincs is. Azonkívül, hogy mindenki gyilkos, aki abortuszra megy, más értelmes érvet vagy bármi mást nem tudtál felmutatni. Ezekszerint szerinted a legnagyobb rendben van össze-vissza beleszülni a nagy világba, az se baj, ha éhenhal majd a gyerek vagy utcára kerül, sem az hogy egész életben szenvedni fog, mert esetlegesen éreztetik vele, hogy nem kívánt gyerek és csak teher. Azzal a rengeteg sok eszeddel, amivel állítólag rendelkezel, ezt végiggondolhatnád, na de egy hozzádhasonlótól mit is várjon az ember..
2016. júl. 26. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!