Abortuszt bárhol csináltathatok?
Mármint nem magán úton. Sem az ideiglenesem , sem pedig az állandóm nem Budapestre szól, viszont jelenleg itt tartózkodok az egyetem miatt. Így is elmehetek bármelyik nőgyógyászhoz abortusz miatt?
(A savazás elkerülése végett: szedtem tablettát, de mégis minden pozitív, nőgyógyászhoz meg így nem tudok elmenni amíg ezt nem tudom. Sajnos a babát nem tudjuk megtartani én még sulizom, a párom keresete pedig sajnos nem elég. Az ő szülei sajnos már nem éltek, nekem pedig csak édesapám van aki szintén nem tudna segíteni ebben a helyzetben. Gondolkoztunk az örökbeadáson is...)
Nem kell emiatt utazgatnod. Ott csinálják az abortuszt, ahol életvitelszerűen élsz. Legalábbis én így tudom.
Nm szedtél antibiotikumot, vagy egyéb gyógyszert mostanában? Mert, ha igen, lehet ott volt a hiba...
Volt egy nagyon csúnya mandulagyulladásom, és antibiot kaptam rá igen, lehet tényleg ez volt a gond... De megtartani akkor sem tudom sajnos :(
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!