Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszt bárhol csináltathatok?

Abortuszt bárhol csináltathatok?

Figyelt kérdés

Mármint nem magán úton. Sem az ideiglenesem , sem pedig az állandóm nem Budapestre szól, viszont jelenleg itt tartózkodok az egyetem miatt. Így is elmehetek bármelyik nőgyógyászhoz abortusz miatt?

(A savazás elkerülése végett: szedtem tablettát, de mégis minden pozitív, nőgyógyászhoz meg így nem tudok elmenni amíg ezt nem tudom. Sajnos a babát nem tudjuk megtartani én még sulizom, a párom keresete pedig sajnos nem elég. Az ő szülei sajnos már nem éltek, nekem pedig csak édesapám van aki szintén nem tudna segíteni ebben a helyzetben. Gondolkoztunk az örökbeadáson is...)

2016. ápr. 5. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Elvileg a tartózkodási helyed szerinti kórház az illetékes.
2016. ápr. 5. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Nem kell emiatt utazgatnod. Ott csinálják az abortuszt, ahol életvitelszerűen élsz. Legalábbis én így tudom.

Nm szedtél antibiotikumot, vagy egyéb gyógyszert mostanában? Mert, ha igen, lehet ott volt a hiba...

2016. ápr. 5. 20:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Volt egy nagyon csúnya mandulagyulladásom, és antibiot kaptam rá igen, lehet tényleg ez volt a gond... De megtartani akkor sem tudom sajnos :(

Köszönöm a segítséget!

2016. ápr. 6. 06:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt sokan nem tudják és a háziorvosok sem hívják fel a figyelmet erre.
2016. ápr. 6. 07:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de aajnos mind a párom , mind én saját magunkat hibáztatjuk ezzel kapcsolatban, hogy nem voltunk elég körültekintőek. Akkor ha bemgyek például a Szegedi útiba vagy a Honvédba nőgyógyászhoz "SZTK" alapon elláthat biztosra? Most eléggé megterhelő lenne ezérz Zalába utazgatnom. :(
2016. ápr. 6. 09:54
 6/7 anonim válasza:
Ėn is hasonló helyzetben voltam 10ėve!Nekem a lakóhelyemhez legközelebbi kórházban csinálták!Arra viszont kėszülj hogy most 30.000ft!Mennyi idős vagy?
2016. ápr. 7. 14:50
 7/7 A kérdező kommentje:
23 vagyok . Köszönöm a segítséget már kértem időpontot nődokihoz. Sajnálom ezt az egészet!:(
2016. ápr. 7. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!