Korai terhesseg eseten is csak az abortusz az egyetlen lehetoseg?

Figyelt kérdés
Ugy nez ki terhes vagyok. Meg nem biztos azt mondta a nogyogyasz hogy nem tudja de fennall a lehetosege,ezert ultrahangra kuldott. Olvastam az interneten hogy van egy bizonyos terhesseg megszakitasra alkalmas tabletta,amit korai terhesseg eszlelesekor alkalmaznak,de van ahol azt irja hogy forgalomba van es van ahol azt hogy nem. Csak az abortusz marad kizarasos alapon?
2016. júl. 23. 09:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Magyarországon csak abortusz van. Ausztriában van talán tabletta is, de amennyit olvastam arról, sokkal rosszabb, mint a 10 perces műtét.
2016. júl. 23. 09:44
 2/17 anonim ***** válasza:
46%
Ahogy az első írja, nálunk nincs forgalomban a tabletta. Egyébként teljesen ugyanaz, ugyanúgy megölöd.
2016. júl. 23. 10:06
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Magyarorszagon illegalis.

Lengyelorszagban 6. Hetig adhatjak kulonleges esetekben!

2016. júl. 23. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy írták, Magyarországon nincs tabletta. Amúgy meg hogy lenne már ugyanaz a kettő?! Az egyik egy műtét, a másik pedig tabletta...Marhára nem ugyanaz a kettő, megölni még egyikkel sem ölöd meg, ugyanis az abortusz nem gyilkosság...!
2016. júl. 23. 16:27
 5/17 anonim ***** válasza:
37%
Nos kedves utolso. A terhessegmegszakitast akkor vegzik csak el ha mar van szivhang. Akkor ha egy olyan valaminek aminek ver a szive megszakitod az eletet akkor azt te minek nevezned? Poennak?😑
2016. júl. 23. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:
54%
Ne haragudj már, neked lehet az a pár hetes magzat embernek számít, nekem viszont nem. Az még koránt sem egy kifejlett, érző ember, ha akkor megszülnéd egy életképtelen valamit kapnál, nem pedig egy fejlett babát, úgyhogy számomra az abortusz annyira minősül gyilkosságnak, mint például a paradicsom gyümölcsnek..
2016. júl. 23. 20:02
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
Koszi a valaszt. Beletrafaltal. A paradicsom az gyumolcs. Nem zoldseg. Ahigy az embrio is eloleny nem hulla vagy vmi kis ize. De hala istennek rajtad nem lehetne gyilkossagot elkovetni mert nincs szived. Annak a pici embrionak legalabb van. Lehet a te szuleid is igy gondolkoztak mint en. Volt szivveresed es megtartottak mert azt gondoltak ember lesz beloled. De aki ilyeneket lemer irni az nem ember szamba veheto ize.
2016. júl. 23. 20:09
 8/17 anonim ***** válasza:
57%

Pont azért írtam, mert megosztja az embereket! Rengeteg ember számára kétségkívül a paradicsom az zöldség! Számomra mindig az volt és az is marad. Mint ahogy az is megosztja az embereket, hogy akkor most az abortusz gyilkosság-e vagy sem. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, nem kell egyetérteni a másikkal, ezáltal velem sem, nem igazán érdekel, hogy te mit gondolsz rólam meg azokról, akik nem ítélik el az abortuszt!

Érdekes módon, akik itt hirdetik az igét, hogy így az abortusz, meg úgy, gyilkosság blabla, azok pont azok az emberek, akik csípőből ítélkeznek! Épp elég szétnézni ebben a témakörben például. Gusztustalan és minősíthetetlen stílusban beszélnek a nagy abellenesek, ha valaki abortuszra akar menni. Rengeteg esetben nem is ismerik a mögötte lapuló okokat, de már ítélkeznek. Képesek mocskolódni és alpári stílusban beszélni, ha valaki elvetetné a gyereket, mert az betegen születne vagy mert nem kívánt terhességről van szó! Na az én szememben pont az ilyen emberek nem érnek egy fillért sem, mert ismeretlenül pofáznak bele mások életébe és meg sem hallják a mögöttes dolgokat.

Hadd döntsem már el, hogy számomra mi gyilkosság és mi nem, anélkül, hogy meg kéne magyaráznom és meg lennék szólva. Én sem foglalkozom azzal, hogy számodra gyilkosság, holott a gyomrom forog mikor valaki képes gyilkosnak nevezni egy nőt, csak mert abortusza volt..

Nem véletlen lehet teljesen legálisan abortuszt végeztetni x hónapig. Nem kell jönni a szüleimmel sem, ők akartak gyereket és azon voltak, hogy minél hamarabb sikerüljön, boldogak voltak, mikor megfogantam. Ettől független édesanyám sem tartja gyilkosságnak az abortuszt! Holott 2 gyereke is van. Most akkor megint el kezdesz ítélkezni, hogy milyen anya lehet az ilyen? :) Mert látom ehhez az egyhez értesz..

Ennyi erővel ítéljük el az összes férfit, aki kiveri, mert azokból a spermiumokból gyerek is születhetett volna..

Az a pár hetes embrió még ki sincs fejlődve, teljesen önállótlan és életképtelen, épp ezen okoknál fogva ez a véleményem, ami! Ha nem tetszik, így jártál, mint említettem nem érdekel, csak tedd meg azt a szívességet, hogy nem állsz le győzködni, hogy így szívhang meg úgy gyilkosság, mert nem vagyok rá kíváncsi. Te nevezd annak, aminek akarod, nem izgat, elvégre én sem okoskodtam bele abba, hogy mégis milyen ember az olyan, aki gyilkosnak nevezi a másikat az abortusz miatt, pedig megvan ám róluk a véleményem...

2016. júl. 23. 21:55
 9/17 anonim ***** válasza:
47%
Nem véletlen lehet teljesen legálisan abortuszt végeztetni x HÉTIG, elírtam..
2016. júl. 23. 21:58
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Ja és a kérdésre ki fog válaszolni ha nem akar szaporodni hagyjátok!jobb is !Úgysem érti meg mert nem akarja és mert buta ,mert itt kérdezi ezt .
2016. júl. 24. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!