Volt már valaki úgy hogy megbánta az elkötettést?
Figyelt kérdés
2 gyerekem van... sajnos az életünk úgy hozta hogy hitel házvásárlás munka stb... nem tudunk még egy gyereket bevállalni..... gyógyszer szedés kizárt, spirál is... én szeretnék még a későbbiekben gyereket-3 vagy 4év múlva... de párom nem ... :( mit tegyek?2016. júl. 6. 10:38
11/25 anonim válasza:
#9-est javítanám. Az a régi szabályozás volt. A jelenleg hatályos szerint csak betöltött 18 éves kor a feltétel. A korábbi szabályozást elkaszálta az Alkotmánybíróság, mert sértette a nők önrendelkezési jogát.
Tehát akár nulla gyerekkel is elköttetheti magát bárki, aki nagykorú. Természetesen egészségügyileg alkalmasnak kell lenni, de ez minden tervezett műtétnél igaz.
12/25 anonim válasza:
nálunk még nem aktuális, de a 3. gyerek után a férjem fogja magát elköttetni. a férfiaknál visszafordítható..
13/25 anonim válasza:
Ne haragudj de ha érzed magadban az erőt még egy gyerekhez ,akkor legyen is egy harmadik.Szépen női taktikát bevetve egyszer csak mond azt "drágám babát várok és boldog vagyok"Gondolom te foglalkozol többet a gyerekekkel nem ő.Ha van anyagi és + hely én a helyedben meg is sértődnék.Ez a házasság lényege a gyerekek.
14/25 anonim válasza:
Utolsó: az olyan házasság, ahol a másikat csellel kell rávenni egy 3. vagy akárhányadik gyerekre, az nem kapcsolat már. Aki ilyet csinál az megérdemeli, ha ott hagyják. Undorító és gusztustalan dolog!
16/25 anonim válasza:
Köttesse el magát a férjed akkor. Neki kisebb beavatkozás, és attól még lehet közös gyereketek, hiszen a hímivarsejtek a továbbiakban is kivehetők. Sokkal egyszerűbb lenne.
17/25 anonim válasza:
Jogos, én a 2006-os ügyről tudtam, a 2014-es visszaszigorításról lemaradtam. De azt a cikk is leírja, hogy könnyű kiskaput találni, elég, ha az orvos egészségügyi indokkal adminisztrálja a műtétet, máris kikerül a páciens a törvényi korlátozás alól.
18/25 A kérdező kommentje:
beszéltünk ma...hát én egyáltalán nem szeretne gyereket. meg nem kötettem el magam
én
2016. júl. 6. 21:35
19/25 anonim válasza:
#13, őszintén sajnálom azt a férfit, akinek csak ilyen becstelen nő jut... egyfelől... másfelől nem, a házasság lényege a két ember kapcsolata, aminek egy része LEHET a gyerek(ek) közös(!) vállalása.
20/25 anonim válasza:
Hogy más megbánta-e,azt nem tudom,de részemről életem 4. legjobb döntése volt.Az előző 3 a gyerekeink.....az is igaz,hogy én/mi 42 évesek voltunk,több gyereket tényleg nem terveztünk,és én már tényleg nem akartam rizikózni(anyumnak 55 évesen múlt el az addig rendszeres mensije,én mindhárom gyerekkel elsőre teherbe estem(a 3. nál már elmúltam 39 éves).Ennek másfél éve,és én olyan szinten felszabadultam,hogy az csak na.Nem kell minden hónapban aggódnom,pedig lehetne rá okom,a ciklusom pontos,28 napos,és a múltkori rákszűrés alkalmával az UH vizsgálaton a dokinőm 2 érett petesejtet látott....na,már csak az hiányozna,hogy teherbe essek,közel a 44. szülinapomhoz.Azt Neked kell tudnod,hogy mik a lehetőségeit.Azt azért tudd,hogy a jelenlegi rendelkezés szerint 3 gyerek vagy betöltött 40. életkor szükséges hozzá,és még akkor se ingyenes,mert az OEP nem támogatja.Én tavaly 108 ezer ft-ot fizettem érte(az ár kórházanként változó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!