Van itt valaki, aki megbanta, hogy megtartotta a magzatot?
Keresd vissza a másik hatmillió ilyen kérdést.
Egyébként persze, hogy vannak akik megbánják. Persze bevallani sose vallaná be senki, nem hogy másnak magának sem. De te ne az alapján dönts, hogy másnak mi volt, mert minden lehetséges eshetőségre lehet millió példát hozni.
10. hettol magzati korba lep, legalabbis ezt irja az "edes kisbabam", de ezt en se tudtam, lehet, mert kemia faktos voltam, vagy csak pusztan nem szantam eleg idot a temara!?
Egeszseges babaraol lenne szo!
(Jah a baba az, aki mar megszuletett, de akkor most minek hivjam, h te is ertsd?)
Ne filózz egy percig sem ezen.Légy boldog,van egy szép egészséges gyermeked.Ez az élet egyik legnagyobb áldása.
Sose éreztesd vele hogy te esetleg nem akartad őt.De ne is hibáztasd magad.Csak szeresd.Mindent bele anyukaaaa!
Jah es meg gyerekem sincs...
Gondolom azok az anyak banjak meg, hogy nem mentek el abortuszra, akik nem szeretik a gyermekuket... De az meg olyan hihetetlen, h van ilyen egeszseges, felnott no...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!