Mennyibe kerül egy abortusz? Ilyen esetben ki számít hátrányos helyzetűnek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 13:40
21/25 anonim válasza:
Mellesleg leírta a kérdező: gyógyszer mellett terhes, ergo nem is akarta a gyereket, épp ezért védekezett, mégis terhes lett. Miért is kéne megszülnie, ha nem akarja és nem is tervezte?
22/25 anonim válasza:
"Mélységesen szánom azokat az embereket akiket ennyire nem érdekel egy másik érző lény ..."
Én nem...még téged sem szánlak, pedig egyértelmű hogy téged sem érdekel egy másik érző lény.
Várj csak, szerinted ki is az érző lény? Katika a sarokról, akinek nem lehet gyereke, és én nem lennék hajlandó végigcsinálni egy nehéz terhességet, és szülést, hogy legyen neki? Vagy a két centis embrió?
Mert úgy tűnik, hogy az, aki elvetet egy nem nemkívánt terhességet, szerinted nem az.
23/25 anonim válasza:
szerintem beszélj a szülészorvossal, és ő majd elirányít a megfelelő orvoshoz.
24/25 anonim válasza:
Én ugy gondolom neítélkezzünk mások felett.Elég nehéz lehet egy ilyen döntést meghozni.
25/25 anonim válasza:
Szerintem össze kéne fogni, és beperelni a gyógyszergyárat, a mellette teherbeesett nőknek!
Fizetnének. És legalább kiderülne, hogy melyik a hatástalan fogamzásgátló. Vállalniuk kéne a felelősséget a termékükért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!