Mennyibe kerül egy abortusz? Ilyen esetben ki számít hátrányos helyzetűnek?
"Megszülni nem kerül semmibe."
Hogy mi van? Szültél te már? És ha igen, kifejtenéd, azt, hogy hogy gondolod, hogy egy gyereket megszülni nem kerül semmibe?
Mert én szültem. Negyedik hónaptól táppénzem voltam, mert veszélyeztetett terhes voltam. Basszus, már ez is baromira sokba került. Aztán, mert feküdnöm kellett, borzasztó szar volt, mert ki voltam szolgáltatva a családom jóindulatának. Ami megvolt bennük, csak nehéz volt elviselni.
Aztán a lábam kétszeresére dagadt, járni sem tudtam. Aztán végighánytam a 9 hónapot. Nem, nem híztam meg, mert nem bírtam enni majdnem semmit.
Aztán jött a vajudás és szülés, ami nekem valahogy annyira nem volt élmény, hogy soha többet nem vállaltam be.
De aztán a kezembe adták a gyerekem, és úgy éreztem, megérte. Mert azért csináltam végig, mert kellett nekem a gyerek.
Na de, ha nem kell nekem a gyerek, azért csináljam végig, hogy valaki másnak legyen gyereke? Hülyének nézel?
Nem lehetetlen gyógyszer mellett teherbe esni, az én húgom is éppenséggel így született.. Max ritka eset.
A másik: még, hogy megszülni egy gyereket nem kerül semmibe.. életemben ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam, pedig még csak nem is szültem, DE anyukám rengeteget mesélt erről!! Az állandó rosszullétek, hátfájás, idővel a járás is nehezére esik az embernek, hangulatingadozások, aztán a különböző terhességgel járó "kellemes" vizsgálatokat ne is említsük, mint pl. amniocentézis (mikor egy igen barátságos kis tűvel leszúrnak a hasba, hogy magzatvizet vegyen) és még reggelig lehetne sorolni + a szülés keserves fájdalmairól inkább ne is beszéljünk. Mégis ki az a nem normális, aki ennek kiteszi magát, csak azért, hogy másnak legyen gyereke??! Mi vagyok én, valami szeretetszolgálat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!