Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mennyibe kerül egy abortusz?...

Mennyibe kerül egy abortusz? Ilyen esetben ki számít hátrányos helyzetűnek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 13:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%
ne haragudjatok már, de tényleg az a normális hogy dugunk agyba főbe, védekezés nélkül aztán meg rinyálunk hogy mennyibe kerül a vetetés? ha annyi pénze sincs hogy elvetesse azt a szerencsétlen gyereket miért szexel egyáltalán? ezt már 5.osztályban megtanították hogy ha nem akarunk gyereket VÉDEKEZNI KELL! nem vagyok abortusz ellenes, jobb annak a picinek ha nem él majd mélyszegénységben, csak egyszerűen elítélem az ilyen felelőtlen idiótákat... nem is írtam olyat hogy ne vetesse el csak hogy remélem nehezen szedi majd össze... akkor talán gondolkozik legközelebb mielőtt szét teszi a lábát. bár ha most sem gondolkozott....
2016. jún. 2. 10:32
 12/25 A kérdező kommentje:
Gyógyszer mellett lettem terhes, öt hónapos a kislányom. Utolsó válaszoló te bizonyára nagyon gazdag vagy, vagy csak egy irígy vénlány!
2016. jún. 2. 10:36
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
igen irigy vénlány vagyok 22 évesen egy 1,5 éves kislánnyal :D mire lennék féltékeny hogy el akarod vetetni a gyerekedet? hajrá...
2016. jún. 2. 10:39
 14/25 anonim ***** válasza:
60%
a gyógyszer mellett meg kb lehetetlen teherbe esni ha csak nem felejted el bevenni vagy későn veszed be. elég 12 óra csúszás is.
2016. jún. 2. 10:44
 15/25 anonim ***** válasza:
16%
Hátrányos helyzetű a gyerek akit el akarsz vetetni. Inkább add örökbe. Megszülni nem kerül semmibe.
2016. jún. 2. 10:45
 16/25 anonim ***** válasza:
87%

"Megszülni nem kerül semmibe."

Hogy mi van? Szültél te már? És ha igen, kifejtenéd, azt, hogy hogy gondolod, hogy egy gyereket megszülni nem kerül semmibe?

Mert én szültem. Negyedik hónaptól táppénzem voltam, mert veszélyeztetett terhes voltam. Basszus, már ez is baromira sokba került. Aztán, mert feküdnöm kellett, borzasztó szar volt, mert ki voltam szolgáltatva a családom jóindulatának. Ami megvolt bennük, csak nehéz volt elviselni.

Aztán a lábam kétszeresére dagadt, járni sem tudtam. Aztán végighánytam a 9 hónapot. Nem, nem híztam meg, mert nem bírtam enni majdnem semmit.

Aztán jött a vajudás és szülés, ami nekem valahogy annyira nem volt élmény, hogy soha többet nem vállaltam be.

De aztán a kezembe adták a gyerekem, és úgy éreztem, megérte. Mert azért csináltam végig, mert kellett nekem a gyerek.

Na de, ha nem kell nekem a gyerek, azért csináljam végig, hogy valaki másnak legyen gyereke? Hülyének nézel?

2016. jún. 2. 15:54
 17/25 anonim ***** válasza:
10%
Igen szültem. Otthon voltam mivel a 7. héttől kb a végéig folyamatosan hánytam és 15 kilót fogytam a terhesség alatt. Egyedül a férjem dolgozott. Abba a kórházba jártam orvoshoz ahova tartoztam, nem volt fogadott orvosom és mivel nem tehettük meg paraszt módon csak egy ajándékcsomagot kapott a szülész és a nőgyógyász. Értelemszerűen ha nem tartod meg a gyereket nem vásárolsz neki. Én becsesebb dolognak tartom ha valakit megajándékozol egy gyerekkel akinek esetleg nem lehet nem pedig megölöd azt.
2016. jún. 2. 20:52
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

Nem lehetetlen gyógyszer mellett teherbe esni, az én húgom is éppenséggel így született.. Max ritka eset.

A másik: még, hogy megszülni egy gyereket nem kerül semmibe.. életemben ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam, pedig még csak nem is szültem, DE anyukám rengeteget mesélt erről!! Az állandó rosszullétek, hátfájás, idővel a járás is nehezére esik az embernek, hangulatingadozások, aztán a különböző terhességgel járó "kellemes" vizsgálatokat ne is említsük, mint pl. amniocentézis (mikor egy igen barátságos kis tűvel leszúrnak a hasba, hogy magzatvizet vegyen) és még reggelig lehetne sorolni + a szülés keserves fájdalmairól inkább ne is beszéljünk. Mégis ki az a nem normális, aki ennek kiteszi magát, csak azért, hogy másnak legyen gyereke??! Mi vagyok én, valami szeretetszolgálat?!

2016. jún. 2. 21:45
 19/25 anonim ***** válasza:
21%
Úgy látom a nem kerûl semmibe kifejezést félre értették. Az anyagi oldalára gondoltam és nem a fizikai megterhelésre. Mélységesen szánom azokat az embereket akiket ennyire nem érdekel egy másik érző lény ...
2016. jún. 2. 22:17
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
Én meg azokat sajnálom mélységesen, akik mindenkit alárendel a magzatnak és úgy vélik, ha valaki terhes, akkor kötelessége megszülni. Egy már élő ember akarata mindig is elsőbbséget fog élvezni egy meg nem született embrióénál! És ez így van jól és rendjén, a saját teste, amivel azt tesz, amit akar.
2016. jún. 2. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!