Lombikozások utáni első terhesség után a másodikat megszakítani? Vélemények?
Mit gondoltok az olyan szülőkről aki éveket próbálkoztak a babával lombikozás után össze is jött, hármasikreik születtek, majd spontán terhes lett a nő és el akarják vetetni a babát? Egy db baba van. Pénz nem akadály. Gyerekek már két évesek.
Ti meg tudnátok ezt tenni? Ennyi küzdelem után?
"Nekem is inkább azzal van bajom hogy ez egy nagy ajàndék szerintem. Így kellene rá tekinteni."
Szerinted. Szerintük meg nyilván erőn felüli teher.
A küzdelemnek megvolt az eredménye. Van 3 gyerekük. Nekik alighanem az az ajándék. Több ajándék nem fér bele az életükbe.
Nem látom be, hogy egy kívülálló mi jogon akarná megítélni, hogy egy másik embernek mit kellene vállalnia. Hogyan kellene éreznie.
Három kétéves gyerek? Minden tiszteletem az övék. Miért kellene vállalniuk egy negyediket? Ha sosem kívántak 4 gyereket. Gondolom, hármat sem, azért ritka a hármasiker.
Azért más, mert ő már a negyedik lenne, és a szülők alighanem nem akarnak négy gyereket.
Elég nekik a három. Mit nem lehet érteni ezen?
Észrevettem, hogy azokat pontozták le, köztük engem is persze, akik megtartanák! Először is köszönöm szépen a húgyagyú lepontozóknak, másodszor meg igazából azt nem értem, hogy lepontozás nélkül miért nem lehet tovább haladni egy esetleg nem egyetértő véleményen?!
Hiszen azért van ez az oldal hogy véleményezze az ember az adott kérdést nem? Ha semmi bántó, sértő nincs, csupán más állásponton van az illető, mi a sz.rért pontozza a másikat lefelé??
Vagy lehet, csak az én agykapacitásom nagyobb ehhez az oldalhoz?
Na mindegy, bocs az offért a kérdezőnek, lehet pontozni lefele!!
1-es voltam
Beleszólni más életébe senkinek sincs joga. Véleményt alkotni meg bármiről. Attól, hogy itt leírjuk a véleményünket, még nem szóltunk bele egy ilyen fontos kérdésbe szerintem. Lehet ez akár egy elméleti kérdés, leírja mindenki a véleményét, én se értem, miért kell automatikusan nyomkodni azokat a kezeket. Én speciell nem írtam semmi abortuszellenest, amire az önrendelkezéspártiak ugranának, csak pusztán a kérdésre adtam választ. Én nem tudnám megtenni. De azt se írtam, hogy elítélendő, ha más meg igen. Főleg, ha a hármasikrekkel amúgy se egyszerű az élet.
De aki nem akar gyereket, az védekezzen. Ha nem védekezik, akkor azt csak úgy tegye, hogy ááá, úgyse jön össze, de ha mégis, akkor úgyis megtartom.
De empátia is szorult ám belém, borzasztó nehéz döntést kell meghoznia ennek a szülőpárnak, ki tudja, mennyire egészséges az a három gyerek, lehet, hogy egyik se az, de miattuk lehet, hogy pont egy egészségesről kell lemondani. Tragédia ez nekik, ítélkezni nem szabad felettük. Csak okulni a hibájukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!