Hogy győzzem meg őt arról, hogy nem szabad megtartanunk a babát?
Régebben megbeszéltük, hogy ha beteg a baba, akkor nem tartjuk meg. Nem akarjuk tönkretenni senki életét. Egy egészséges gyerekkel sem egyszerű, nemhogy egy beteggel. Persze, ha később történne valami, nem dobjuk el a gyerekünket, de amíg ebben a szakaszban van és dönthetünk, addig nem fogok önként egy ekkora terhet venni a nyakamba (és a férjem, a lányunk, a szüleink nyakába).
A férjemnél meg bekattant valami és ő nagyon akarja.
Hogy az istenbe térítsem észhez? Nem akarom, hogy a kapcsolatunk menjen rá erre, szeretném meggyőzni őt. Már próbáltam többször..
Ez így is épp elég nehéz, de még ez is..
Köszönöm, ez még nem jutott eszembe, mert nekünk nincs ilyen közvetlen ismerősünk. Valamilyen úton módon utánajárok, hogy kivel tudnánk erről beszélni. Majd megkérdezem anyósomat, hátha neki van ilyen ismerőse.
Nem vagyok meggyőzhető ebben (éppen amiatt mert nem lehet előre tudni, hogy milyen súlyos), semmiképpen nem fogom megtartani, de nem szeretnék a háta mögött elmenni..
Meg lehet kérdezni, hogy konkrétan mit állapítottak meg?Mert pl. egy down szindrómás gyerekkel jól ki lehet jönni, el is tudja látni magát, de egy durván testi hibás,önálló életre képtelen gyerek esetében más a helyzet...
Ha a z utóbbi a helyzet, akkor mondd meg apukának, hogy mi lesz a gyerekkel, ha ti nem lesztek? Valami intézményben verik , alázzák a pszichopata ápolók?
Valóban nagy dolog ez, a te tested, a te életed, ne hagyd, hogy a párod bekattanása kiöljön belőled minden akaratot!
Legyetek erősek! Ha még szülhetsz, akkor lesz még egészséges babátok, annyi, amennyit nem szégyelltek!
De rövidre zárhatjátok az életeteket nagyon csúnyán.
Tudom, hogy gáz ilyet írni, de nagyobb hiba lenne egy intézménybe nyomni, mint meg sem szülni!
Esetleg egy genetikussal beszèlhetnètek, hogy elmondja, mik az esèlyek, realitàsok, milyen èletet tudna èlni.
Sajnàlom, nekünk is sùlyosan beteg volt a babànk, azèrt a 19.hèten vetèlèst indukàltak.:( Szörnyű volt, most is az, de tudom, hogy ez volt a jò döntès...
Rámenne a kapcsolatotok.
Így meg a huzavonára megy rá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!