Kistesót szeretnék, de apa szerint most jók vagyunk hárman. Hogy győzzem meg?
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 20:07
1/20 anonim válasza:
Hát ha a szüleid nem akarnak több gyereket, akkor nem tudsz mit csinálni. Gondolom nagy korkülönbség lenne.
2/20 anonim válasza:
Sehogy. A gyerekvállalás nem olyasmi, amiről "meg kell győzni" a másikat!
Ha nem akarja mindkét fél, akkor nem szabad belemenni.
3/20 anonim válasza:
Szerintem nem a gyerek írta,hanem anya 😁😁
6/20 anonim válasza:
Beszélj a nagyival,hogy szerezzen be 2 üveg bort és 1 üveg pezsgőt valamelyik hétvégére.(amennyiben Hippi nagyszüleid vannak akkor egy joint-ot is tegyen az étkezőasztalra) Tegyétek be a hűtőbe a piákat,és azon a hétvégén menj és aludj a nagyinál. Naptárba jelöld be a dátumot,dőlj hátra és várd a nagy napot :)
7/20 anonim válasza:
Szerintem is az anya írta ki.
És így ki is derült,miért teljesen értelmetlen így beszélni anyaként. :D
8/20 anonim válasza:
Egyes :D
Ha nem akar újabb babàt, ne nyaggasd. Gyereket akkor vàllaljatok, amikor mindenki szererné.
9/20 anonim válasza:
Szerintem is az anya írta ki, én legalábbis kapásból így értelmeztem.
Csak gyerekes a stílusa, meg a hozzáállása is - a kérdésből ítélve.
10/20 A kérdező kommentje:
Eléggé félreértettétek. Nem magamnak akarok kistesót. Anyukám már egyébként sem él. A fiamnak szeretnék testvért.
2015. aug. 19. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!