Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kistesót szeretnék, de apa...

Kistesót szeretnék, de apa szerint most jók vagyunk hárman. Hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Félreértettük? xD Olvasd már el mit írtál.
2015. aug. 19. 21:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Jó kimaradt egy szó. Attól még lehet értelmezni. Mi közöm lenne a szüleim gyerekéhez?
2015. aug. 19. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
A férjed nem az apád.Elég szomorú,hogy így hívod.Meg is értem,hogy nem akar másik gyereket.Oda a férfiassága.Öreg hiba.Tanuljátok meg kedves hölgyek,hogy a gyerek után is van élet,nemcsak anyák,apák vannak,hanem nők és férfiak.
2015. aug. 19. 21:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyes :D szerintem is.
2015. aug. 19. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mi közöm lenne a szüleim gyerekéhez?"

Mondjuk az a közöd, hogy te is a szüleid gyereke vagy, és kistesót szeretnél. Ahogy a kérdésed is hangzik.

De tök jogos a félreértés. Jó, ha nagyon akarom értem mit szeretnél, de akkor is kétesélyes. 2 hibás szófordulat is van benne, a kistesót szeretnél, meg az apa. Neked az nem kistesó, hanem még egy gyermek, és az apa a férjed/párod.

Így, hogy mindkettőt tévesztetted tényleg nagyon félreérthető volt.

Kérdésedre válaszolva: nem kell győzködni. Ha ő most így jól érzi magát, akkor rá kell hagynod. Gondolom te se örülnél neki fordított esetben, ha nem akarnád, mégis mindig ezzel nyaggatna, meg győzködne. Idővel lehet, hogy majd megváltozik a véleménye, legyél türelmes.

2015. aug. 19. 21:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk tanulj meg fogalmazni először.

ha meg nem akar, akkor nem akar és kész

2015. aug. 19. 22:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Elsõ válaszoló vagyok. :) Amúgy értettem, de ezt nem hagyhattam ki. Én is mondom a páromra h apa, ha a gyereknek címzem a mondandómat. Csak rá akartam világítani, hogy ha lehet beszéljünk már normálisan. Mondjuk a véleményem ugyanaz, mégha elõször rejtetten is mondtam el. :) Ha nem akar, nem lesz. Pont olyan mintha fordított helyzetben lennétek és csak õ akarna.
2015. aug. 19. 23:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki értette. :D

Csak rá akartunk világítani, hogy így kommunikálni értelmetlen, butaság, és kívülállóknak bizarr is lehet :D

2015. aug. 20. 00:32
 19/20 anonim ***** válasza:
30%

Ilyen gyermekies gondolkodással szerintem egy gyereket sem kellett volna vállalnod még, nemhogy kettőt...

A fogalmazásod, a stílusod, a reakcióig... Te jó ég, te nem lehetsz egy felnőtt, életképes ember! :D

2015. aug. 20. 06:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Sehogy ,max megkérdezed miért nem akar mégegyet.
2015. aug. 20. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!