Kistesót szeretnék, de apa szerint most jók vagyunk hárman. Hogy győzzem meg?
"Mi közöm lenne a szüleim gyerekéhez?"
Mondjuk az a közöd, hogy te is a szüleid gyereke vagy, és kistesót szeretnél. Ahogy a kérdésed is hangzik.
De tök jogos a félreértés. Jó, ha nagyon akarom értem mit szeretnél, de akkor is kétesélyes. 2 hibás szófordulat is van benne, a kistesót szeretnél, meg az apa. Neked az nem kistesó, hanem még egy gyermek, és az apa a férjed/párod.
Így, hogy mindkettőt tévesztetted tényleg nagyon félreérthető volt.
Kérdésedre válaszolva: nem kell győzködni. Ha ő most így jól érzi magát, akkor rá kell hagynod. Gondolom te se örülnél neki fordított esetben, ha nem akarnád, mégis mindig ezzel nyaggatna, meg győzködne. Idővel lehet, hogy majd megváltozik a véleménye, legyél türelmes.
mondjuk tanulj meg fogalmazni először.
ha meg nem akar, akkor nem akar és kész
Szerintem mindenki értette. :D
Csak rá akartunk világítani, hogy így kommunikálni értelmetlen, butaság, és kívülállóknak bizarr is lehet :D
Ilyen gyermekies gondolkodással szerintem egy gyereket sem kellett volna vállalnod még, nemhogy kettőt...
A fogalmazásod, a stílusod, a reakcióig... Te jó ég, te nem lehetsz egy felnőtt, életképes ember! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!