Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Holnap reggel kell bemennem a...

Holnap reggel kell bemennem a kórházba. Vihetek be tabletet? Esetleg könyvet olvasgatni? Nem szólnak érte?

Figyelt kérdés
Illetve az is érdekelne, hogy mennyire bunkók a nővérek, ápolók? Mert hallottam ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatokat.
2016. ápr. 24. 12:38
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

31-es vagyok, bár itt már annyian törölték amit írtak, hogy ez már kavarós.

Szóval én a missed ab előtt nem szültem még, vagy hasonló és nem kaptam semmilyen pálcikát. A doki egy tabletta formájú gyógyszert rakott fel. Egyáltalán nem fájt, nem éreztem semmit. Szóval ez úgy tűnik orvosa/kórháza válogatja.

2016. ápr. 26. 21:08
 42/42 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon sajnálom kérdező, kitartást! Figyelemeltérésképp pedig egész biztos beviheted a fent említett dolgokat, csak ilyen, hogy tablet meg stb, szóval értékes dolgokat nem feltétlen vinnék be.

Amúgy meg minősíthetetlen és undorító egyes emberek hozzáállása és stílusa. Fogalmuk sincs az előzményekről, semmi információjuk nincs, de fröcsögnek és gusztustalan, tahó, igazi suttyó módjára beszélnek és alázzák a másikat. Szánalmas. Egyáltalán kinek mi a büdös franc köze van ahhoz, hogy ki, miért megy abortuszra. Az Ő élete, az Ő teste és azt csinál vele, amit akar! Az abortusz pedig még mindig nem gyilkosság, csak néhány csőlátású ember ezen nem tud túllépni és megrögzötten fújja a saját igaznak vélt hablatyát. Szóval valakit, akinek abortusza volt, gyilkosnak nevezni a lehető legprimitívebb dolog. Gyilkosságért általában börtön jár, én pedig azt hiszem egy kezemen is meg tudnám számolni hány nő és orvos is került ezért börtönbe. Nem kifejlett gyerekről van szó, amikor az abortuszra kerül a sor. De nem is kell firtatni itt a dolgot, a lényeg, hogy senkinek nincs joga ahhoz, hogy megmondja a másik mit tegyen a tulajdon testével, ahhoz meg aztán végképp semmi joga, hogy ítélkezzen felette. Úgy hogy magukba szállhatnának egyesek és elgondolkodhatnának azon, hogy lettek ekkora tahók!

2016. ápr. 28. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!