Holnap reggel kell bemennem a kórházba. Vihetek be tabletet? Esetleg könyvet olvasgatni? Nem szólnak érte?
Most őszintén, ki nem szarja le, hogy missed ab vagy sem?!?!?!?! Te kedves 58%-os attól még egy utolsó büdös paraszt maradsz.
Az ember tévedhet, így a kérdező is, és bárki más is rakhatja ebbe a témába a kérdését. Ez a terhesség megszakítása..akkor is ha a kérdező nem önszántából és dalolva megy rá. Egyszerűen vicc, amit csinálsz te érzéketlen tuskó.
Nekem nyilvánvaló volt, hogy figyelemelterelés miatt van az egész. És ha egy egyszerű abortusz lenne, nem kizárt, hogy ez egy nagyon nehéz döntés az illetőnek, és nem szeretne ezen kattogni.
Szóval qrvára mindegy, hogy missed ab vagy sem, ugyanúgy semmi jogotok ilyen undorító dolgokat írni.
Szánalmas!!! Ne olvassátok ezt a témát, ha nem tetszik. Vagy görgess tovább. A lényeg, hogy takarodjatok innen!
Kérdező, nagyon sajnálom, részvétem a babád miatt. Vihetsz be amit szeretnél, de számolj vele, hogy esetleg eltűnik.. Én inkább könyvet vinnék a helyedben, nem elektronikai kütyüt.
Én sem kedvelem az abortuszosokat - de kizárólag azokat, akik tényleg úgy kezelik ezt az egészet, mint valami hétköznapi dolgot.
De ettől még egyiküknek sem írnék vagy mondanék ilyesmit. Ezen gondolkozz el. Sosem tudhatod, hogy mi van a háttérben - és ez nem csak erre a helyzetre, de a 16 éves lányéra is vonatkozik.
Kedves 20-as válaszadó!
Köszönöm! Talán hülyeség, de könyvfüggő vagyok, és jobban félteném a szépséges könyveimet, mint az elektromos "kütyüket". Tudom, butaság...
Ha így érzed, akkor vigyed nyugodtan az e-book olvasót. Azt vigyed, amit a legkevésbé féltesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!