Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Holnap reggel kell bemennem a...

Holnap reggel kell bemennem a kórházba. Vihetek be tabletet? Esetleg könyvet olvasgatni? Nem szólnak érte?

Figyelt kérdés
Illetve az is érdekelne, hogy mennyire bunkók a nővérek, ápolók? Mert hallottam ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatokat.
2016. ápr. 24. 12:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
87%

Én pár éve voltam missed ab-on, a 10 hetes babám elhalt. Én vittem egy rejtvényújságot, de egyáltalán nem volt időm még kinyitni sem. Reggel odamentem, adategyeztetés, tágító felhelyezés, szobába bemenés, átöltözés, műtőbe besétálás. Kb ez 3-4 óra alatt lefutott, egyszerűen nem volt időm még szusszanni sem. A műtét után pedig mikor teljesen felébredtem már jöhettem is haza, gyakorlatilag arra sem volt idő, hogy bármit csináljak. Szóval felesleges a könyv, vagy bármi, de a táskában elférhet, mert az első pár órában a adategyeztetésekre és szobára várva jól jöhet.

Ilyenkor nem az a célja az orvosoknak, hogy túl sokáig várj, és foglald a helyet.

Bunkók-e a nővérek, stb? Attól függ, emlékszem amikor az első nővérrel egyeztettem az adatokat úgy kérte a csekket tőlem, mint a véres rongyot egy fertőző betegtől, miután megmondtam, hogy nekem nincs, nem azért vagyok itt, akkor teljesen megváltozott, kedves lett, és látszott rajta, hogy sajnál. Szóval, az előítélet megvan, de azért tudnak ők kedvesek is lenni.

2016. ápr. 24. 14:19
 32/42 anonim ***** válasza:
68%

#30 A különbség köztünk, hogy én nem írok olyan undorító dolgokat az embertársaimnak, mint te. Semmi közöm a másik életéhez. Lehet, hogy nem értek egyet vele, de soha nem beszélek olyan stílusban velük, mint te. Ezzel szemben te gondolkodás nélkül gyalázol. Elég egy ember, akinél mellélősz. Nem érzed magad ilyenkor szarul? Hogy valakinek undorító dolgokat írsz és aztán kiderül, hogy nem volt igazad a háttérsztorit illetően? Nem érzed magad szarul, hogy megbántottál esetleg olyan embert, akit nem kellett volna?

Na az a különbség köztünk. Én soha nem beszélek így, mert nem tudhatom mikor tévedek. A másikba pedig nem akarom belerúgni, pláne ha meg se érdemli.

2016. ápr. 24. 14:21
 33/42 anonim ***** válasza:
63%

Kedves 31-es! Pont erről beszéltem, hogy nem érdekel, hogy ki mit gondol vagy mond mikor én nem vagyok magamnál. Az érdekel, hogy a munkáját, hogy végezte el.

Az hogy a műtét alatt mi zajlott nem tudom nem is érdekel, de előtte és utána is tiszteletteljesen viselkedtek velem. A munkájukat pedig tökéletesen elvégezték.

2016. ápr. 24. 14:22
 34/42 anonim ***** válasza:
56%
Csak kíváncsiságból kérdezem hogy figurázzák ki őket a műtőasztalon, ez mit takar?
2016. ápr. 24. 14:32
 35/42 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére nem volt ilyen beavatkozásban részem, és lehet hogy buta kérdés, de nem tud valaki elkísérni, és amíg zajlik a műtét, addig egyrészt nála vannak az értéktárgyaid, másrészt utána tudna támogatni egy kicsit.

Esetleg nagymama nem vigyázna addig a nagyobb gyerekre, és a férjed veled menne?

2016. ápr. 24. 15:00
 36/42 A kérdező kommentje:

37-es: sajnos nem. A nagyszülők távol élnek. A férjemmel reggel elvisszük a kislányomat az óvodába, aztán ő elvisz engem a kórházba, de nem tud ott maradni a munkája miatt, és nem is szerettem volna, hogy szabadságot vegyen ki.

Plusz ugye, nem tudjuk, mikor lesz a beavatkozás, szóval még az sem biztos, hogy ott maradhatna velem végig, mert délután mennie kell a kislányunkért az óvodába.

2016. ápr. 24. 15:37
 37/42 anonim ***** válasza:
Értem. És nincs egy barátnőd, aki elkísérne?
2016. ápr. 24. 15:47
 38/42 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva nem szívesen avatnám be ebbe a dologba a barátainkat - senki sem tudta, hogy babát várunk, mert várni akartunk a 12. hétig.

Jelen pillanatban elég elképzelhetetlennek tartom, hogy bárkit is beavassak a történtekbe.

Valószínűbb, hogy a SIM kártyámat átrakom a régebbi telefonomba, és csak a legszükségesebbeket viszem. És a kis telefonra rátöltök két könyvet, meg egy programot, amivel tudok olvasni, így talán ez is elegendő lesz. Aztán, ha mégis bent kell töltenem az éjszakát, akkor a férjem majd behoz valamit, amivel elterelem a figyelmem.

Most ezt találtuk ki, remélem, így nem lesz gond.

2016. ápr. 24. 15:55
 39/42 anonim ***** válasza:

Először is nagyon sajnálom ami veled történt! :(

Sajnos én is átéltem... (2x is)

Nálunk nem volt zárható szekrény, szóval tényleg csak azt vidd, amit nem sajnálnál nagyon.

Velem egyszer sem volt senki bunkó. Viszont engem simán beraktak a sima abortuszosok közé, ami borzasztó volt, mert voltak akik simán végigvihogták az egész történetet. :(

Az hogy benn kell-e maradnod attól függ, hogy sima szülésed volt, vagy császáros.

Ha sima akkor elvileg aznap mehetsz is haza, ha császáros, akkor első nap lamináriát (tágító pálcát) raknak fel és másnap műtenek.

Kitartás!!

2016. ápr. 24. 18:32
 40/42 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért szólnának be...Valamit nagyon félrehallottál kedves kérdező. Esetleg a fogalmi zavarból adódhat, hogy abortuszként beszéltél róla, vagy úgy kerestél rá internetre, nem tudom. A lényeg, hogy ez sajnos missed ab, amit őszintén sajnálok és hidd el, biztosan nem fog senki sem gúnyolódni rajtad! Persze mindenkinek lehet rossz napja, én is találkoztam már háklis idióta nővérekkel, de azokkal nem kell foglalkozni. Tudom, nehéz ezt mondani, főleg nekem, mert én hevesebb vérmérsékletű vagyok és ha valaki nem úgy szól hozzám, ahogy elvárható lenne, elküldöm a jó....-ba. Nem egyszer megesett már kórházi folyosón is. Azt hiszem, egy páran nem tették zsebre egykönnyen amit kaptak tőlem. Pedig tudom, hogy lehet csak őket is felidegesítette valaki és nem mindig voltam igazságos így én sem. Ez van.Kitartást! Te csak a gyógyulásra koncentrálj!
2016. ápr. 25. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!