Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 9 hetes terhes, 22 éves vagyok. Tervezett baba volt, viszont a párom azóta zsarol és fenyeget ha a gyerekemnek apát akarok akkor jobb lesz ha minnél előbb hozzá költözök stb. Teljesen kifordult magából, félek ilyen kapcsolatba gyereket vállalni. Félek, hogy magamba maradok vele, ennyi idősen nem tudom magamba vállalni, szüleim nyakára pedig nem akarok szülni. Abortuszt viszont nem hiszem, hogy feltudnám dolgozni, mert ellene vagyok, de így, hogy én kerültem ebbe a helyzetbe már nem tudom, lehet ez lenne a jobb döntés.

2016. ápr. 15. 14:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

én sem értem. ha pár honap mulva ugyis odakoltoznél..akkor mivel zsarol?? vagy nem akarsz osszekoltozni vele? hogy volt tervezett a gyerek..ha nem is akarszt vele élni? :D

komolyan nem értem az egészet.

2016. ápr. 15. 20:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Na kerdezo, h vagy.? mitortent azota.?
2016. ápr. 19. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!