Ha nem tervezetten terhes lennél megtartanád vagy abortuszra mennél?
#14 Én se értem, csak ezt tapasztaltam szinte minden esetben, mikor felvállaltam, úgyhogy gondolom, van valami alapja... Ez is egy vélemény. A többségé.
Egyébként senkinél sem lehet kiszámítani, hogy fog változni a következő 20-25-akármennyi évben, ez nyilvánvaló, az ember egy kiszámíthatatlan lény. A vér szerinti szülő is az. Azt gondolom, az örökbefogadó szülők javára, hogy a részükről ez egy tudatos vállalás, küzdöttek érte, nincs benne a "muszáj", mint nagyon sok vér szerinti gyerek esetében. Persze ez nem általánosítható, de szerintem aki erre vállalkozik, átmegy a szűrésen, évekig vár, és hivatalosan is alkalmasnak nyilvánítják a szülőségre, azzal olyan nagyon mellényúlni nem lehet, főleg mostanában. A fiam születésének idején még talán rosszabb volt a helyzet, úgyhogy nem vitatkozom azzal, hogy szerencsénk volt. Mindannyiunknak.
Abortuszra nem mennék, az biztos. Nem is mentem volna, mindig bíztam annyira magamban is a családomban is, hogy meg tudtam volna oldani az esetleges nehézségeket.
Igen, anyagi elszegényedés árán is belenyugodnék az adódó helyzetbe.
Nem tudnék a lelkiismeretemmel együttélni abortusz után. Nem is tudom, miért, egyszerűen ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!