Ti mit mondanátok?
Terhes vagyok, de nem tudom megtartani a kicsit, az apa közölte, hogy Ő ugyan nem kér belőle, oldjam meg úgy ahogy akarom. Azóta nem is tudtam vele beszélni. Így sajnos meg kellett hoznom ezt a döntést.
Viszont itthon nem tudom mit mondjak, miért kell kórházba mennem. Esetleg valakinek valami ötlete? :(
Miért nem mondod meg az igazat? Ha fiatal vagy, otthon laksz, akkor mindenképpen tudniuk kéne.
Mivel én már szülőktől távol élek, ezért nem lenne szükséges elmondani a dolgot, bár minden bizonnyal megosztanám velük.
Én is megmondanám az igazat. Miért kéne egyáltalán eltitkolni vagy hazudni?
Ez azért elég nagy döntés és trauma lehet. Nyilván a családod is jobb ha tudja min mész éppen keresztül és valószínűleg megpróbálnak átsegíteni ezen, amennyire tőlük telik.
Én olyan családot szeretnék, ahol mindenki őszinte a másikkal és nem csak akkor vagyunk egymás mellett, ha minden rózsaszín.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!