Abortusz után tetoválás?
Figyelt kérdés
Nem fogok magyarázkodni el kellett vetetnem a babám pedig én akartam..a lényeg hogy van ötletetek hogy mit tetováltathatnék magamra az ő emlékére? A normális válaszolóknak köszönöm.2016. márc. 9. 19:11
11/24 anonim válasza:
nem abortusz kategoria,mert olyan nincs.vetélés/missed ab van(ahol elhal a magzat),és tetrhesség megszakitás(ahol élö a magzat de el kell vetetni( lehet élettel összeegyeztethetetlen problémája van) szoval ne okoskodj szerintem.....
12/24 anonim válasza:
Az élettel összeegyeztethetetlen sem ez a kategoria. Mondom: ti még rosszabbak vagytok mint azok aki gyilkosoznak. Ti keltitek itt a feszultseget, nem azok akik ellenzik az abortuszt. Nektek feltétlen szukség volt most is belepofázni.
13/24 anonim válasza:
Ha betegség miatt kellett volna elvenni akkor leírná, nem azt hogy nem magyarázkodik... Tehát én képmutatónak találom a saját magad által abortuszba küldött gyereked emlékére tetováltatni..
14/24 anonim válasza:
Nem tudom, mit nehéz belátni egyeseknek azon, hogy a Kérdezőn kívül senkinek semmi köze az abortusza okához, nem arról szól ez a kérdés...
15/24 anonim válasza:
Ugyan mar! Ezeket a rosszindulatu embereket a masikba valo beletaposas tart eletben. Nem birnak ki, hogy ne pofazzanak bele vagy ne irnanak serto kommenteket...unatkoznanak. :)
16/24 anonim válasza:
A kérdés megválaszolásához fontos az indok. Én ugyanis, ha saját magam döntöttem volna az életéről, biztos, hogy nem tetováltatnék magamra semmit. Ha pedig beteg volt és amiatt kellett elvetetni, akkor talán igen.
17/24 anonim válasza:
En valami szarnyasat valasztanek egy kis pillangot vagy madarat!
18/24 anonim válasza:
Hu de ahszontalan a valaszom, gondolom azert mert nem akarom lebeszelni a kerdezot az abrotuszrol?! Gyoker....
20/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2016. márc. 12. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!