Jelent valamilyen hátrányt ha a fiatal gondozónőnek van egy kisebb, ízlésesebb tetoválása az alkarján. Mondjuk madarak? Vagy nem jelent gondot?
Nekem a vállamon van egy tenyèrnyi. Dolgoztam 1x egy általános iskolában, ès igen, szòltak, hogy ha lehet, ne látszòdjon már ki. Persze azèrt nèha kikandikált, a gyerekek nagyon èlveztèk, folyton nèzegettèk, megfogták, elmesèltèk, hogy az ő szüleiknek van-e, stb. Inkább csak az idősebb tanìtòkat zavarta.
Most, mint szülő,biztos nem zavarna, persze ne legyen telrevarrva halálfejrkkel, de normális, jò minősègű tetoválás tetszik. Bölcsis fiamnak is biztos tetszene, szerintrm el is ùjságolná egyből, hogy anyának is van.
Én megvárnám azért hogy legyen egy-két év munkatapasztalatom :)
Óvodapedagógusnak tanulok, van már két hatalmas tetoválásom az egyik a hátamon a másik az oldalamon, szóval takarható helyen. Látható helyre legalább addig nem fogok varratni semmit, amíg nincs meg 2-3 év munkatapasztalatom.
Annyira hiányszakma a tiéd is meg az enyém is, hogy igazából nem nagyon válogathatnak, de szerintem akkor i s megéri várni vele egy pár évet, vagy takarható helyre varratni :)
Nem ez számít a szülők szemében, hanem hogy hogy fogsz bánni a kicsikkel. :)
A vezetők se ezt nézik, amikor munkát keresel.
Utolsó: a kisgyermeknevelő nem hiányszakma. 2 éve vagyok vele munkanélküli. :/
Remélem, hogy előnyt jelent annak, akinek nincs!
A tetoválást egy felszínes dolognak tartom, olyan mint régen a falvédők a konyhában.
Valahogy azt sugalmazza, hogy a "viselője" nem tudja szavakkal kifejezni magát, vagy nem is akarja, és ezért kiírja magára, amit nem tud kifejezni.
Mint az autókra a mindenféle tapasztós matricák a frappáns (?) poénokkal.
Giccs felsőfokon. Remélem,hogy elmúlik ez a divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!